Mit tudnék dolgozni?
Először is még diák vagyok (18 éves)
Viszont nagyon elfoglalt vagyok. Minden délután van különórám. Hétvégén is gyakran közbejönnek dolgok.
Ismertek, tudtok-e olyan helyet ami először is nem kötött? Szóval gyakorlatilag akkor megyek amikor tudok.
Nem feltétlenül olyanra gondoltam mint amiket kínálnak a diákmunkás oldalak, mert arra kevés esélyt látok, hogy egy ilyen helyen találok munkát ami alkalmazkodik az igényeimhez... :)
Hanem amire talán látok lehetőséget mondjuk, hogy valami hely (öregek otthona, fogyatékosokkal foglalkozó intézmények, állatvédő szervezetek stb.) ami jobb helyzetben van azokhoz bejutni. Nagyon kevés fizetésért. Mert én nagyon szívesen járok el ilyen helyekre, csak, hogy annyi mindent a szüleim fizetnek és az önkétességgel nem tudok nekik segíteni. Nem kell, hogy sokat fizessen. Ez annyira nem szempont. Csak valamennyit, mert akkor annyival is kevesebbet fizetnek a szüleim.(még, ha az nem is sok, csak nem hiszem, hogy találok olyan helyet ami sokat fizet, és nekem jó)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!