BeatlesFan kérdése:
Mikortól lehet valakire azt mondani hogy férfi?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok 180 cm 70 kg. Van egy 20 éves haverom és mindig azzal cukól hogy ő már férfi én meg még kisfiú. Pedig sokkal magasabb vagyok nála, és izmosabb is. Ő meg egy vékony 160 cm 60 kg fiú. Tehát ő férfinak számít én meg nem? Ránézésre én sokkal férfiasaban nézzek ki. Szerintem egy 20 éves még fiú, nem férfi. Van egy másik barátom ő 17 éves és ő is ezzel cukol hogy ő már férfi én meg még nem. Én igenis férfi vagyok. Szerintettek?2014. márc. 10. 19:50
1/4 anonim válasza:
szerintem már férfi vagy. szerintem 14 évkor után mindenki férfi(mármit aki fiu)
2/4 anonim válasza:
Majd ha végre eltalálod azt a szót, hogy cukkol!!! Volt cukól, cukol. És nem szerintettek, hanem szerintetek!
Némi intelligencia nem árt ahhoz, hogy valakit férfinek nevezzünk.
15 évesen te még csak egy gyerek vagy, ezt fogadd el!
3/4 titán1234 válasza:
ha 20 éves fejjel ez cukkol akkor még ő is fejben gyerek férfi meg a cselekedetei miatt lesz valaki (meg persz a nemi jellegek miatt :D )
4/4 anonim válasza:
Nem a kor határozza meg, hanem, hogy felnőttél-e agyilag. Van aki még 25 évesen is gyerek. Mikor tudsz valóban felelősen, gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!