Nikon Coolpix L820 fénykép készítés, ne mosódjon el a kép?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég kaptam ezt a fajta fényképező gépet. A videó kiváló nekem megfelel ,nagyon szépen felveszi. A képek is jók de pl ha állatról szeretnék csinálni képet ami nem igazán tud megállni egy helyben akkor elmosódik és nem lesz éles. A zoom-a szintén jó bár nem mindig jön ki a zöld kis négyzetke ami azt mutatja ,h rá élesített és jó.<-- arra kell egykis idő mire beállítom. Viszont ,hogy ne mosódjon el a kép arra nincs ötletetek? Fontos lenne ,mert szeretnék olyan képeket ahol épp felém fut egy kutya és ,hogy rendesen ,élesen letudjam fotózni.
Aki bármi segítséget tud ,hogy ezen hogyan tudnék változtatni az kérem írjon! köszönöm
2014. márc. 10. 19:06
2/2 A kérdező kommentje:
rövid zároldót azt hol tudom beállítani?
2014. márc. 11. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!