Egy sztorit írok és nem tudom az egyik szereplő nevét. Ti tudtok? ( lent)
Tehát.. Egy kisvárosban játszódik, ahová költözik egy új család. Két gyerek van akiket úgy hívnak, hogy Noémi és az öccse Bence. Az első nap Noémi belép az osztályba és a tanár megkérdi tőle, hogy hova szeretne ülni. Egy alvilági kinézetű, feketehajú lány elé űl. Furalja a kiváncsiság, hogy mi lehet a neve. Itt akadtam el. Nem tudom, hogy mi legyen a neve. A facebook neve : fordulj el és kuss. Egy lány(akivel Noémi összebarátkozott, azt mondta hogy 9. Év elején a furcsa lány a lb-je volt. Lili(Noémi b-nője) barátkozni kezdett az idősebb lányokkal és a 'fura' lánnyal megbomlott a kapcsolata. Ezt elmesélte Noéminek.
Tehát. A nevénél elakadtam. A folytatás úgy lenne, hogy a sztori amit Lili elmondott az nem az igaz lesz és a neve is feltűnő lesz. Azért lesz az mert az elmeséltekhez nem illik. Szóval valami ilyesztő, ám furcsa legyen, amiből probléma szövődhet. Tippeket kérnék, hogy mi kegyen a neve.. Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!