Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy sztorit írok és nem tudom...

Egy sztorit írok és nem tudom az egyik szereplő nevét. Ti tudtok? ( lent)

Figyelt kérdés

Tehát.. Egy kisvárosban játszódik, ahová költözik egy új család. Két gyerek van akiket úgy hívnak, hogy Noémi és az öccse Bence. Az első nap Noémi belép az osztályba és a tanár megkérdi tőle, hogy hova szeretne ülni. Egy alvilági kinézetű, feketehajú lány elé űl. Furalja a kiváncsiság, hogy mi lehet a neve. Itt akadtam el. Nem tudom, hogy mi legyen a neve. A facebook neve : fordulj el és kuss. Egy lány(akivel Noémi összebarátkozott, azt mondta hogy 9. Év elején a furcsa lány a lb-je volt. Lili(Noémi b-nője) barátkozni kezdett az idősebb lányokkal és a 'fura' lánnyal megbomlott a kapcsolata. Ezt elmesélte Noéminek.

Tehát. A nevénél elakadtam. A folytatás úgy lenne, hogy a sztori amit Lili elmondott az nem az igaz lesz és a neve is feltűnő lesz. Azért lesz az mert az elmeséltekhez nem illik. Szóval valami ilyesztő, ám furcsa legyen, amiből probléma szövődhet. Tippeket kérnék, hogy mi kegyen a neve.. Köszi előre is!

#név #szereplő #rejtély #írás #kisváros #sztori #alvilág #Sztory írása #sztori írása #bonydalom
2014. márc. 10. 18:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Médea ez ugrott be elsőnek :-)
2014. márc. 11. 07:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, ez tényleg jó ötlet!:) nekem nem jutott volna eszembe!
2014. márc. 11. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!