Csináltam Apple ID azonosítót és az iPhone telefonomon meg nem fogadja el. Miért?
Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 18:14
1/2 Tomorrowlandgirl válasza:
Ez nekem is igy volt sokaig, aztan jo lett. Nezd meg a'Mail' ikonban levo leveleket, majd kerj jelszo emlekeztetot,tovabbiakert apple oldalan olashatsz. Remelem tudtam egy nagyon picit segiteni. Sok sikert! En ezzel egy egesz ejszakat szemvedtem! De megerte! Es utana eleg jo erzes volt:) hiddel menni fog! 13 eves kiscsaj vagyok es megoldottam anyu/apu nelkul:) google segit;)
2/2 anonim válasza:
Nekem ugyan ez VAN nemtudom mi a gond az apple nél is regisztráltam mindent csináltam ami lehetséges de nem ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!