Mit jelent számotokra a zene? (A többi lent)
Elkezdtem írni egy fogalmazást de nem tudom tovább írni nincs ötletem! :( Holnapra kell beadnom dolgozatnak! Eddig ennyire jutottam:
Tudok zene, könyvek, filmek, telefon, barátok, internet nélkül is élni. Talán még család nélkül is de nagyon hiányoznának és unalmas lenne. Ahogy Jenifer Aniston is mondta, hogy tud a szerelme nélkül létezni de nem akar. Én is ugyanígy gondolom.A zenéknek az a lényegük hogy érzéseket fejezzenek ki, történetet mondjanak el és hogy hatással legyenek azokra az emberekre akik hallgatják. Vagyis az érzelmeit fejezik ki és szórakoztatnak. Könnyen beletudom magam élni a zenébe. Van bennük valami könnyedség.
Vannak olyan kísérleti filmek, ahol kiveszik a háttérzenét vagy mondjuk teljesen helyzethez nem illő dalokat vágnak be (pl happy zene egy gyilkosság alá). Az például nagyon furcsa érzés :)
Vagy írhatod még, hogy hangszereken tanulni, saját zenét "csinálni" milyen érzés. Lehet akár kicsit sztorizgatni is, ha érdekel a töri: régi időkről, mikor a dalok ténylegesen történeteket mondtak el és dicső tetteket festettek alá (trubadúrok kora)
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!