Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek szétkapnak engem...

Szerintetek szétkapnak engem a börtönbe?

Figyelt kérdés
Egy 18éves 65kg-os gyerek(magyar) vagyok és az a helyzet hogy jogosítvány nélkül vezettem annak céljából,hogy 1hetem volt a forgmalmi vizsgáig és gyakorolni olyanokat amit az oktatóm csak 1x magyarázott el és mindig kiabált velem érte.Hát elkaptal és 50ezer forintra megbüntettek kifizetni nem tudtam ledolgozni nem engedték.Amúgy gimnáziumba járok éretségi elött vagyok és börtönbe kell vonulnom ez miatt mert letelt az 1hónap határidő.Mi vár engem ott bent?Baracskára kell mennem.

2014. márc. 9. 17:39
 1/10 szántóvető ***** válasza:
konkrétan elfenekelnek,ha érted mire gondolok.szorulásod nem lesz többet.1 hónap alatt azért összeszedhettél volna egy kis pénzt.
2014. márc. 9. 17:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Ja szóval elvernek
2014. márc. 9. 17:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Ezt a megerőszakolásos dolgot nem hagynám azért.Bár nem hiszem hogy a nemi erőszakosok és a rabló gyilkosok közé akarnak rakni,amúgy meg azt elfelejtettem mondani hogy bár nem vagyok nagydarab jelenség 2év judo 2év birkó tudásom van fél év kickbox.Tudom hogy ez semmit nem jelent ők akkor is kifognak kezdeni mert sokan vannak és kisebbségiek,de azért kiállok magamért.
2014. márc. 9. 17:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Az első 2őt nem hobbiként űztem a fülem is eltört karfiól.
2014. márc. 9. 17:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Azért remélem lesz valami normális válaszoló aki nem az 1980as bebukottak című dok. filmre alapoz mert régen elhiszem,hogy ez volt és aki nem volt bent így képzeli el mert ezzel ijesztgették a szülei mint téged első válaszoló,de azért kösz a sajátos gondolatod elképzelésed.
2014. márc. 9. 18:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Baracskán is vannak különböző fokozatok elzárástól a fegyházig. És még az azonos fokozatokon belül is megválogatják, kit kivel tegyenek össze, mert az őröknek sem hiányzik a balhé, csak gondjuk van belőle, ha valami történik. Biztos, hogy elsőbűnösként, pénzbírság miatti elzárás esetén nem fognak kemény bűnözőkkel összerakni, vagy csak olyannal, akiről tudják, hogy nincs vele gond. Nem hiszem, hogy aggódnod kéne.
2014. márc. 9. 18:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2. ez elfogadható.
2014. márc. 9. 18:13
 8/10 szántóvető ***** válasza:
másodjára olyan választ kaptál amit hallani szerettél volna de ettől ne nyugodj meg,5 nap nagy idő.(asszem 5 napig leszel bent)
2014. márc. 9. 18:17
 9/10 A kérdező kommentje:
A bezártság nem érdekel csak hogy milyen uninteligens emberek vannak bent ilyen kis piti dolgokért mint jogsi nélküli vezetés.Hát figyelj szántó ha te ezt kivánod nekem akkor remélem ha egy kis hibát követsz el az életbe téged is "elfenekelnek" hogy ne legyen szorulási problémád,mert nem hiszem,hogy olyan nagy bűn a földúton ahol senki se jár az édesapámmal vezetni,hogy ne legyen kidobott pénz a jogsi és ha ezért ez lenne a büntetésem,hogy amire te gondolsz megerőszakolnak elég igazságos az élettől nem gondolod?
2014. márc. 9. 18:25
 10/10 szántóvető ***** válasza:
én nem mondtam hogy azt kívánom neked amit fentebb leírtam.ellenkezőleg,remélem +úszod, erre is látok esélyt mert nem szívesen dugják(...) az embert börtönbe a hatóságok.magánzárka lenne a legjobb.
2014. márc. 9. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!