Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én nem értem, miről...

Csak én nem értem, miről énekel az előadó?

2009. dec. 13. 22:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

LOOOL LOOOL LOOOL XD XD Szakadok!!!

Mivaaan? Ez a szám komoly?

Nem hallgattam végig, már az elején kiakadtam! A csávóka nem gondolhatja komolyan, nagyon buta szoveg!!

2009. dec. 13. 22:23
 2/11 anonim ***** válasza:
nem tudom ezen miért "szakadsz"...valószínűleg azért mert nem tudsz elvonatkoztatni
2009. dec. 13. 22:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Elso vagyok! De igen, tudok elvonatkoztatni, én is szoktam dalszovegeket/verseket/torténeteket írni, és nem kozonséges módon fogalmazom meg... Ez a zene mindenesetre no comment XD
2009. dec. 13. 22:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem Ákost. Úgy, ahogy van.
2009. dec. 13. 23:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyok Ákos rajongó,de ne haragudj valószínűleg azért nem érted a zenét,mert "buta" vagy nem sétésből és csak idéző jelben,több számát is szoktam hallani a rádióban,kicsit elvont max azért nem értitek/érted,mert nem a tipikus dalszöveg,pl szeretlek jajj itt hagytál bla bla bla.
2009. dec. 13. 23:21
 6/11 A kérdező kommentje:
Ha ennyire vágod, mit is akar mondani, akkor megosztanád velem is?
2009. dec. 13. 23:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudjatok, de mind nagyon buták vagytok, ha ennyire nem vágjátok. Főleg az első.

Én sem szeretem Ákost, de attól még igenis gyönyörű számokat ír, MONDANIVALÓVAL, ellenben a mai egynyári popsztárocskákkal. És sajnos ezt a mondanivalót nem lehet megmagyarázni. Vagy érzi és érti valaki, vagy nem. Úgy látom, nálatok a "vagy nem" opció érvényesül. :)

2009. dec. 14. 08:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát kb ilyen félremagyarázást vártam.
2009. dec. 14. 12:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kéne lehülyézni azokat, akik nem szeretik Ákos zenéjét! Nagyobb műveltségnek számít, ha az ember komolyzenét hallgat...

És nem mellesleg szerintem Ákos "kissé" el van telve magától. A VOLT fesztiválon is, amit lerendezett... Nála milliószor nagyobb előadók nem kértek külön jegyet a koncertjükre! De Ákos! Ő igen! Annyira nevetséges volt!

Aztán elment öltönyben énekelni az Induljon a banzáj, essen szét a ház... Nem tudom miért kell annyira sztárolni őt.

2009. dec. 14. 21:15
 10/11 anonim ***** válasza:

23:21-es vagyok.

Nem lehet elmagyarazni miről szól,hallgasd meg még párszor és szerintem te is megérted,mint mondtam nem vagyok Ákos rajongó,de nem csinál rossz zenét,nem olyan átlagos,mint a többi.

http://www.youtube.com/watch?v=tRegD8-W4kU

Ezt az egy számát szeretem:D

2009. dec. 14. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!