Violetta.fan kérdése:
A Violetta c. Műsorban ki az a Lara mért fog jönni? És mi lesz a "Leonetta" párossal?
Figyelt kérdés
(MERT EZT SOSEM ÉRTETTEM! SEGÍTSÉGETEKET KÖSZÖNÖM!#Ki az a Lara? #Mert jön? #Leonetta páros #mi lesz velük?
2014. márc. 9. 00:27
1/8 anonim válasza:
Nem tudom h ki az a Lara,de Leon barátnője lesz.Violetta és Leon szakítanak,majd a második évad végén újra összejönnek.
2/8 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm szépen a válaszod!:)
2014. márc. 11. 07:29
3/8 anonim válasza:
Lara a 2.évadba jön ..( nekem nagyon nem szimpi) .. :D 2.évad elején Leon és Violetta együtt lesznek.. de jön majd Diego és "szétszedi" őket.. ekkor Violetta Diegoval jön össze Leon pedgig Laraval.. de végén Leon és Vilu rájönnek hogy szeretik egymást és újra LENOTTA <333 :) 3.évadba Leonnal lesz Vilu? arról semmit nemtudok :c
4/8 anonim válasza:
Lara egy motoros csaj, összejön Leónnal amikor Vilu Diegoval, de a végén összejönnek(előttem lévő leírta).
Amúgy igen 3. évadban azt beszélik h benne van a forgatókönyvben az hogy León megkéri Vilu kezét és én olyan képet is láttam ahol Vilu terhes.
Remélem segítettem :)
5/8 anonim válasza:
jujj:33
amúgy olyat én is hallottam hogy Vilu és Leon összeházasodnak :) én örülnék neki :33 <3
6/8 anonim válasza:
Lara az egy motor szerelő csajszi.hát nem nagy szerelem lesz a 2. évadban Vuli és Leon közt majd a 3. évadba leznek együtt ;)
7/8 anonim válasza:
Pontosabban Leon motorszerelője!!!!
8/8 anonim válasza:
Na most...Lara egy motor szerelő lány akivel Leon motorozás közben ismerkedik meg.Laranak megtetszik Leon de akkor Leon meg Viluval jár így Lara nem akar nyomulni.De egy ideig együtt lesznek mert Violeta és Leon szállítanak egy Diego nevű fiú miatt,de az már egy más sztori.A végen persze Leonetta,és happy end.
Remelem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!