Úgy érzem, hogy a barátaim nem értenek meg és egyre jobban eltávolodunk egymástól.3-as csoport voltunk és most úgy érzem, hogy egyre jobban kizárnak. Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Eddig mindig megvártuk egymást óra végén és együtt mentünk a következő órára most meg 2-en elmennek engem meg le se szarnak. Múltkor meg az egyik közösségi oldalról kell megtudnom, hogy moziban voltak és szarul eset, hogy nem hívtak.2014. márc. 8. 22:39
1/2 anonim válasza:
szerintem 3-as barátság nincs :( de a 4-esben és amegszokott 2-esben bízom . én is voltam 3-as barátságban és nem valami jó mert valaki mindig megsértődött (most 4-en vagyunk legjobb barátok és nagyon jól szoktunk szórakozni ) am ha a 3- as ˝bandátokban˝ 2 fiú és egy lány van és te vagy az egyik fiú vagy ha 2 lány és egy fiú van és te vagy a lány akkor valami lesz !!! ;) :P (ha 3 lány vagy 3 fiú akkor... inkább nem is folytatom XD ) szerintem nem szeretnének veled haverkodni :(
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nálunk úgy van, hogz 6.an voltunk egy banda 6 lány ebből elment egy csaj. Most 5-en vagyunk. Valamilyen szinten mindannyian kijövünk egymással, de vannak súrlódások. Hogy érzékeltessem.
egy-egy lány egy-egy betűjel lesz. A.B.C.D.E. Legyek én a C. ABC mi nagyon jó hármas voltunk, de az utóbbi hónapokban megromlott valami. A-és D vmiért nem nagyon csípik egymást, de én nagyon jól kijövök D-vel és A val is eddig nagyon jól kijöttem, de nagyon megváltozott és ezt ő is belátja, így most mindig B-vel lóg és engem hanyagol, pedig eddig minden velem osztott meg és úgy érzem, hogy lecserélt....Ez nagyon rosszul esik, mert nem volt semmi, amin összevesztünk volna.
2014. márc. 8. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!