D-Gray Man animéből nem lesz folytatás?
Nagy kedvencem a D-Gray Man és egy kicsit elszomorít hogy a végén igazából nem győznek le senkit sem csak egy erősebb démont...
Simán lehetne folytatni az animét mert az alap sztori nagyon odaüt,a szereplők is elég jók.
Tudom mar reg irtad, de van egy jo hirem! 2016 - ban kezdi vetiteni a japan tv a folytatast! Mar alig varom h itthon mikor lehet nezni.
De a neten lathatsz egy elozetest is :)
Lesz lesz tuti! Én is tűkön ülök!!! Sajnos ügye nálunk nem adják le és nem is szinkronizálják. De alig várom, hogy neten is lehessen nézni felirattal! :D Amire még várni kell, ha jól tudom a japán tv is csak március környékétől vetíti. De nagyon várom mert biztos, hogy ütős lesz, így a mangához viszonyítva :)
Nekem is ez a kedvencem meg sem tudom mondani hányszor néztem meg újra és újra az animét XD
Annak még jobban örülnék, ha anime moviet is csinálnának belőle :D
4-es vagyok. Hát azért reménykedem benne...
Hoshino jó munkát végzett ezzel a mangával. Ismerem a műveit és imádom a karaktereit is :)
Ha a mangából folytatják az animét, akkor nem sok részes lesz, de nagyon jó lesz biztos!
Amúgy meg rég óta félbehagyta ezr a mangát, de én mindig is reménykedtem, higy filytatni fogják az animét és ha már megcsinálják és belevágtak kell, hogy folytatódjon a manga is! Hoshino biztos nem figja befejezetlenül hagyni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!