Hol található Csillagkút?
Figyelt kérdés
Még egyetemi éveim alatt az egyik csoporttársam mesélt róla (nyáron fejeztem be az egyetemet). Szégyeltem megkérdezni, hogy hol található. Már akkor nagyon tetszett a neve, szeretném meglepni a páromat egy hétvégével. Arra gondoltam, hogy Csillagkútra szeretném elvinni. Nagyon szép és ismert hely lehet, mert több embertől hallottam akkoriban róla. TV-t nem igen nézek, így ha történt is valami nagy esemény ott, én nem tudok sajnos róla:( Segítenétek nekem? Térképeken kerestem, de... Előre is köszönöm!2009. dec. 13. 18:08
1/13 anonim válasza:
Csillagkút csak egy fiktív hely, te! :)
3/13 anonim válasza:
A tv-ben...................................................................
4/13 anonim válasza:
Abádszalókon a víztározó mellett :D
5/13 anonim válasza:
Csillagkút a Jóban Rosszban kórháza.....
Kitalált hely....
Nagykovácsiban van ez a bizonyos Csillagkút,de az is a Tisza Kastély:D
6/13 anonim válasza:
nem létezik. és nem a korház neve csillagkút. hanem a hely neve ahol játszódik a film.
a korház neve Csillagvirág klinika :))
7/13 anonim válasza:
Oké,tévedni emberi dolog és tévedhetek én is :D
Nem szoktam nézni,de akkor neked van igazad:)
8/13 anonim válasza:
Most már itt is megtalálhatod Csillagkutat:
www.csillagkut.hu
Üdv. Polgármester
9/13 balogpeti1998 válasza:
Csillagkút létezik, az egy Budapest külvárosi rész, ami a Hűvösvölgyben található. Az egyik ismerősöm volt ott, nagyon szép hely. Ott fogatják a sorozat kültéri részeit.
10/13 ZotyaPappa válasza:
Na hello. Rendes nevén a helység Nagykovácsi. Google térképen üsd be, megtalálod. A kastély ami a sorozatban a korház, az meg a Kossuth Lajos utca 2. szám alatt található. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!