"Ízlésről nem lehet vitatkozni" Mit gondoltok erről? Megállja a helyét?
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 17:03
1/4 anonim válasza:
Igen,megállja.Mert ami nekem tetszik és jól áll,az nem biztos,hogy Neked is.Attől,mert nekem a barna szemű férfiak tetszenek,attól Neked a kékszemű is tetszhet.Én szeretem az erős lecsót,Te nem biztos.És ez nem azt jelenti,hogy bármelyik is roszz.
2/4 anonim válasza:
Régi nagy igazság, és szerintem helytálló. Mindenkinek joga van a saját véleményhez. Ha valami nekem tetszik, akkor nem tilthatnak el tőle, amíg ez nem megy más rovására. Viszont nem is erőltethetnek rám nekem nem tetsző dolgokat.
3/4 anonim válasza:
Mi a szép? Ami érdek nélkül tetszik... Hm.
4/4 anonim válasza:
Én is azt gondolom, hogy ízlésről nem érdemes vitatkozni, mert mindenkinek más tetszik és ezt nem is kell megváltoztatni senkinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!