Falatt védőszemüveg! Kapok valahol olyat?
Figyelt kérdés
Falatt védőszemüveghez kellene orrnyereg párna(?), mert elvesztettem egy airsoftozás során.
Ilyen szemüveghez kellene olyan orrnyereg cuccos. Kaphatok valahol olyat külön?
2014. márc. 6. 18:49
2/3 anonim válasza:
Én ugyanilyen szemüveget vettem a munkavédelmi boltban, 470 fps- 1m-ről szó nélkül kibírja, fényre sötétedő és csak 2000 ft volt. Szerintem vegyél új szemüveget, nem nagy tétel. A MASZ-ban bennevan hogy milyen szabvány szerinti szemüveget kell kérni, én is így vettem.
3/3 A kérdező kommentje:
Hűha! Fényre sötétedős is van? Na olyan kell nekem! (Napfény miatt is meg van jó pár úszkáló kis biszbasz a szememben ami zavar fényben) Így nem kellene több szemüveget venni.
Ha egy ilyen orr párnát találnék valahol külön az jó lenne, mert mit csináljak a szemüvegeimmel? 2db van egy víztiszta és egy sárga lencsés. Mind a kettőnek eltűnt az orrpárnája vagy mije.... :(
2014. márc. 11. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!