Öngyújtót hogy tudok a gáztöltővel tölteni?
Figyelt kérdés
vettem egy töltőt.de akárhogy csinálom,nekem nem jön össze.ha kicsit nyomom,nem csinál semmit,ha meg nagyon akkor kifut mellette a gáz...
próbáltam azokkal a fejekkel amik hozzá vannak,de azokkal se megy.most én vagyok ennyire béna,vagy van ennek egy trükkje?
sima hagyományos öngyuszi,átlag bemenettel.
amik átlátszóak voltak,2öt meg tudtam csinálni nagy nehezen.a harmadik feltöltött,de nincs láng(szikra van)
amik ilyen matricásak,vagy egyszínűek,azokat meg se próbáltam...
2014. márc. 4. 16:26
1/1 titán1234 válasza:
fejjel lefele kell általában a fejek nem kell használni (én még sose vettem hasznát) én úgy csinálom egy erő teljes kb fél másod perces nyomás és tele fújja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!