Hol tudnék venni Pesten Tokio Hoteles dolgokat?
Figyelt kérdés
Ágyeműt, pólót, pulcsit, cipőt. Bármit, ami Tokio Hoteles. Keresztlányom megvan őrülve értük.2009. dec. 12. 23:13
1/8 anonim válasza:
Veszel üres dolgokat, pólót, akármit és nyomatsz rá képet. Az a biztos.
Itt is lehet csinálni ilyet:
2/8 anonim válasza:
Hála a jó égnek az utóbbi egy-másfél évben már nem látok sehol. Régen bárhol lehetett, az összes márkabolt ezekkel volt tele, de már lejárt lemez. :)
Az első a legjobb, csináltass!
3/8 A kérdező kommentje:
Dehogy lejárt lemez. Most jött ki az új album, most is ott vannak mindenhol. Legalábbis szerintem.
2009. dec. 13. 10:24
4/8 anonim válasza:
hát, ha nagyon keresgélsz talán még találhatsz, de a legjobb az ha csináltatsz, mert ahogy már elöttem írták, lejárt....
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Szia! Én nagyon nagyon szeretem a Tokio Hotelt!! Egyáltalán nem lejárt lemez, egy évig készítették az albumukat, kijött, és fantasztikus lett :D 1. helyen van a zenei listákon, a klipjükkel és az album-eladási listákon. Szerintem keress rá a google-n, hogy ajándékok. Van egy ilyen nyomdás oldal. Bármit csinálnak: póló, bögre, PÁRNA, naptár, stb... én egy naptárt kaptam, a nővérem egy párnát, és imádja :D Sok szerencsét :-) ^^
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó válaszoló! Tudom, hogy mindenhol az élen vannak most, nagyon nagy az őrület a keresztlányom szobájában is. Tokio Hotel mindenfelé, a seprüshajú srác életnagyságban a falakon, stb. Ezért gondoltam, hogy valami ilyesmi ajándékot kap, de sajnos nem tudom, hogy hol vegyek. Azt hiszem tényleg egyszerűbb lesz rányomatos dolgokat csináltatni. Kb mennyibe kerülnének? Párna és pulóver biztos, hogy lesz az ajándékok között.
2009. dec. 13. 17:13
8/8 anonim válasza:
Kedves válaszoló! Érdekelnek még a Tokio Hoteles cuccok? Nekem rengeteg van (a legtöbb tökéletes állapotban) és nagyon szeretnék már megszabadulni tőlük, jóval olcsóbban adom mint az eredeti ár...Ha érdekel dobj egy privit...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!