Kereskedelmi szakközép iskolába milyen tantárgyakra számíthatok?
Figyelt kérdés
2014. márc. 3. 21:37
2/9 A kérdező kommentje:
Mi koze a kerdeshez jo elhiszem,hogy be kell vagodni a olvasoknak de ne igy! Figyi mi lenne ha a kerdesemre valaszolnal? Nem tudnal aludni?
2014. márc. 3. 22:18
3/9 anonim válasza:
Tényleg gyakorold a magyart, mert lesz ilyen tantárgyad, és iszonyatos a helyesírásod.
4/9 anonim válasza:
Jól ismerem a kérdéseid és válaszaid színvonalát, a helyesírásodat. Ne nagyon ábrándozz középiskoláról.
Ha ennyire érdeklődő lennél, már alapos és kimerítő választ kaphattál volna közös barátunktól.
5/9 A kérdező kommentje:
4 es vagyok belole! Mobilrol nehez kikozositve erzem magam e milyatt!
2014. márc. 3. 22:34
6/9 anonim válasza:
"milyat?" hát inkább nem kommentálom, de elég szégyen
7/9 A kérdező kommentje:
Zavarnak a hiabbbbak :-) uccan latyya huu gondolom most idegrangasod van e mijadth! Na uj hobbyt talaltam hibasan irni!
2014. márc. 4. 06:35
8/9 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy, még biztos sokra viszed az életben.
9/9 A kérdező kommentje:
Mivel part ifjusagi tag vagyok igen sokra vihetem!
2014. márc. 5. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!