A chihayafuru-ban komolyan nem jön össze senki senkivel?
:''''''''''((((((( Taichi.... Chihaya..... Arata.....
KARUTAAAAAAAAAAAAAAA
xDDD
Nem, nem jön össze senkivel. Ez nem shoujo anime, így a történet nem a szerelemre koncentrálódik. De én is sajnálom :/ Taichival nagyon összeillenének :))
Beteges szinten rajongok Taichiért.:$ A mangában úgy állnak jelenleg, hogy Arata szerelmet vallott. Chihaya nem adott választ és Taichi még nem tud a dologról... :SSS
De Suetsugu sensei ha a többi mangájára alapozunk imádja a jó kis drámát és valószínűleg nem Arata elég egyszerűre sikeredett vallomása lesz a nagy vallomása a történetnek, szóval ne parázzunk, még ha jelenleg Taichi helyzete nem is a legjobb, csak nem süllyed el a hajónk! (ha meg mégis én együtt süllyedek el vele T-T)
Annyira utálnám Arata-t, ha összejönne Chihayával >_< Vele csakis Taichi lehet együtt! ^^
Arata összejöhetne Shinobuval :D (mondjuk én sokáig azt hittem, hogy rokonok, úgy hasonlítanak xDD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!