Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 26 évesen megéri belevágni új...

26 évesen megéri belevágni új dolgokba? Elsősorban a hivatásra gondolok, tanulásra.

Figyelt kérdés

Teljesen üres az életem, illetve semmihez sem értek. Se szakmám (semmilyen végzettségem), se jó munkám (eladó vagyok). Még idegen nyelvet sem beszélek. Változtatni kellene, csak úgy érzem már nincs időm most elkezdeni tanulni, vagy bármi másba belefogni, mert mindenhez évek kellenek, hogy legyen eredmény, én meg már nem vagyok annyira fiatal. És így egyáltalán nem tudok lelkes lenni, úgy érzem már elrontottam az életem. Nem tudom mit csináljak. És lehet amit most kigondolok, azt sem tudom megvalósítani.

26/N

2014. márc. 3. 18:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Szexelni?
2014. márc. 3. 18:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Mintha én lennék a kérdésben,csak egy évvel idősebb.

A különbség annyi hogy én arra számítok hogy jól el fogok én éldegélni így is.

Hány egyetemista és főiskolát végzett ember kénytelen rabszolgamunkát végezni,vagy van aki kint találta magát az utcán.

Az számít igazán hogy jól benyald magad valahova,vagy még jobb ha bele születsz az elitbe,ezek a kincses ládát nyitó kulcsok a mai Magyar életben.

Nos én nem vágyok kincsre,szabadságra és valós értékekre inkább.

2014. márc. 3. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!