Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mo. -n vannak olyan korházak...

Mo. -n vannak olyan korházak mint a Grace klinika?

Figyelt kérdés

úgyértem jó hát egy nagycsomó korház van, de akármelyik korházban jártam eddig sehol nem voltak gyakornokok stb... veresengés a műtétek miatt a szeleburdi gyakornokok és rezidensek között

miért??

itt van pl a jóban rosszban című sorozat az is egy tipikus magyar korház

itt minden olyan sznob Mo.-n

2009. dec. 12. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Bármelyik kórházban járkálhatnak medikusok csak lehet, nem veszed észre őket.
2009. dec. 12. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindenhol vannak gyakornokok, csak addig nem veszed észre őket, amíg ki nem állítanak egy nagy csoport ember elé bemutatódarabnak, mint egy bábut. Sajnos nekem volt benne részem. :D :/

Amúgy mit vársz itt, Magyarországon? Ugyan már...

2009. dec. 12. 23:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Az a film nem tükrözi a valóságot. Amúgy sem a betegekről szól, hanem hogy ki-kivel fekszik össze. Medikusok,gyakornokok vannak szinte mindenhol,én is gyakornok vagyok, csak én ápoló. A Jósa András kórházban, Nyíregyházán. Rengeteg fiatal rezidens orvos van, meg sok ápolójelölt. De ott nincs ilyen,és nem is az a normális. Lehet versengés van,de nem úgy. Szerintem nem illik szeleburdinak lenni egy műtétre váró ember előtt..mert a beteg nagyon fél, nem hiányzik neki még az is,hogy az idióta gyakornokok koncként kezeljék.
2009. dec. 13. 10:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem biztosan vannak Mo-on is gyakornokok, residensek stb. (Az egyik ismerősöm pl: belgyógyászaton residens) de lehet, hogy nem vesszük őket észre, mert kevés az orvos és mindenkit orvosnak nézünk. (Merthogy azok is :D)

Valahogyan minden orvosjelöltből orvos lesz egyszer! Szóval biztos hasonló rendszeren alapul.

2010. jan. 9. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért nem látsz ilyet,mert a való életben egy medika vagy orvos nem engedheti meg magának azt,hogy a beteg előtt "játssza az eszét",és szeleburdi legyen.

Itthon is van versengés,de diszkrétebben.

Különben meg ugyanúgy néznek ám ki mint az orvosok,úgyhogy nem különösebben feltűnőek.

2010. febr. 3. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!