Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit vegyek/ kérjek karácsonyra?

Mit vegyek/ kérjek karácsonyra?

Figyelt kérdés
15 éves tinédzsre fiú vagyok. Elképzelésem sincs mit kérjek, holnapra el kell döntenem...állandóan evvel nyaggatnak...ÉS UTÁLOK RUHÁT KAPNI...:@ Ti Mit vesztek illetve kértek?
2009. dec. 12. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Én könyveket egy hajvasalót és egy parfümüt kértem.Csak én lány vagyok:D.Hogy mit kérsz,az attól függ hogy miket szeretsz.Ha írnál pár dolgot,hogy mi érdekel,talán tudnék tanácsot adni.Én anyunak egy manikür-pedikür szettet vettem,apunak meg a bátyámmal közösen egy Iphone-t adunk.A bátyámnak még nem tudom mit veszek...

15/L

2009. dec. 12. 18:26
 2/8 anonim ***** válasza:
mp4,mp5,fényképezőgép,számítógépes játék,xbox,laptop,psp,telefon,hordozható dvd...
2009. dec. 12. 18:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát csak azért,h kérj vmit ne találj ki olyat,amire nincs szükséged,kérj pénzt,és tedd el,ha meglátsz vmit akkor megveszed magadnak.

Az,h mit vegyél,csak te tudod,mert te ismered a családtagjaidat,h ki mit szeret,de itt van néhány általános dolog:

1.illatszercsomag-a nők mindíg örülnek neki,mert örökké szükség van rá

2.bor díszdobozban- ffi családtagnak jó,ha szereti v pénztárca,kulcstartó,illatszercsomag(borotvahab,arcszesz,stb.-ha nem szereti az alkoholt

3.ékszerek nőknek-ezüstékszerek ilyenkor nagyon olcsón is kaphatók(medál,karkötő,nyaklánc)

4. ha van kisebb testvéred vmilyen játék,plüssállat

2009. dec. 12. 18:27
 4/8 anonim ***** válasza:
em én laptopot kértem
2009. dec. 12. 18:28
 5/8 anonim ***** válasza:

könyv,telefon,játékok a gépre,DVD,mp3,mp4.Vagy kérj pénzt,tedd el,nem árt gyűjtögetni,persze mellette valami apróságot kérhetsz:)

15/L

2009. dec. 12. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
ejj, de jól megy a 18:26-osnak, hogy zsebpénzből iphone-t tudnak venni apucinak :D IGEN, ez irigykedés :P
2009. dec. 12. 23:43
 7/8 anonim ***** válasza:

18:26 vagyok:D

az utolsón jót nevettem:D.IGEN,jól megy,és ha érdekel,azt is megmondom mennyi a zsebpénz:nekem havi 10 ezer,a bátyámnak meg havi 20 ezer.De csak mert ő már 18 éves...és nem költjük el,mert a szüleinktől mindent megkapunk.Cserébe,a sok pénzért,alig látom aput,mindig dolizik.De belekellett törödni,hogy ez ezzel jár.És ne legyél irigy:D;)

2009. dec. 13. 08:42
 8/8 anonim ***** válasza:

23:43 vagyok...

igen, erre én is gondoltam, hogy valószínűleg, ha megtudjátok venni, akkor apukátok sokat dolgozik, és ezért meg is érdemli. :) szép tőletek, hogy nem költitek el a pénzt. :)

2009. dec. 13. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!