Mit csinálsz éppen? Már azonkívül h a gépnél vagy.
Dolgozol v otthon vagy? Vagy a szülőknél.
Mizu otthon? jól vagy??!
Szarul vagyok, de büszkén...
De legalább végre hétvége van. Most fogok nekikezdeni egy novellának, már rég írtam. Mostanában dalszövegeket írogatok inkább.(:
Nem csinálok semmit :)
otthon vagyok
semmi különös
szarul, de büszkén :)
Szarul vagyok,beteg,itthon a kupi közepén,pakolni kellene de nincs erőm:D
És te?
De arik vagytok.
A betegeskedőnek üzenem h fekvés,tea ,pihenés stb a kupi megvár .
És kössz én jól vok.
A gyerekek főznek (!) ugyh most gépezhetek ,olvasgatok,szól a latin zene....Háváj,dj,napsütés.
Itthon ülök IMVU-zok.. gyakorikérdéseket olvasok xD (jóhülye kérdések vannak itt néha meglepödöK még:D:O)
meg vároma csillagszületiket xD
jól vagyok csak pisilnem kell:D
Te hogy vagy?
Szól a tv,néha bele-bele nézek.Fiam hekikopterezik,néha a fejemen landol a gépe...Lányom a barátjával "elvan".Itthon vagyunk.Semmi különös itthon.Ja,vagyishogyde!14-én lesz a lányom 16 éves 19-én a fiam 14.Egybe szoktuk tartani.Volt egy kis ünnepség,torta meg ajándék.
Hogy jól vagyok az tulzás.Élem a mindennapokat,és ennyi...
Szia, köszi jól vagyok:) Msn-ezek, és boldog vagyok, mert végre megléptem World of Warcraft-ban a 80as szintet, ami itt max-nak számít, mostmár jöhet a szórakozás:)
Sikerült megtanulnom, jövő héten zh-zom 4 tárgyból. Most jelenleg olvasgatok, és a hörcsögeimmel foglalkozom két msn között:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!