Ki mit gondol a rockerekről?
Sziasztok!!
Kíváncsi lennék h ki mit gondol a rockerekről, pl mit gondol a személyiségükről, öltözködésükről, viselkedésükről...
Aki nem ért a kérdést ne válaszoljon.
Én ugyanazt gondolom a rockerekről, mint a cigányokról, zsodókról, szőkékről, 38-as lábűakról, balkezesekről, hentesekről. Hogy nem lehet senkit beskatulyázni mindössze egy tulajdonsága alapján.
Vannak köztü(n)k bunkók és kedvesek, ostobák és értelmesek.
Szia
Jómagam is a rocker stílust képviselem.És megdöbbenve látom/észlelem hogy milyen előítélesek is az emberek,megbámulnak mintha valami UFO lennék és mormognak magukban.Vagy hogy állok a buszmegállóban és senki sem jön a párméteres körzetembe.Iszonyat előitéletesek az emberek.Jó igaz hogy köztünk is vannak igénytelen/bunkó emberek de hát hol nincsenek?!
Emberek! ne legyetek előitéletesek!
Próbáljátok ki hogy oda mentek egy swag/páwa gyerekhez és egy rockerhez...nézzétek meg hogy ki fogadja jobban a kezdeményezéseteket!
En magam is rocker vagyok. Tenyleg iszonyatosan eloiteletesek az emberek, rendszerint beszologatnak, hogy "igenytelen rocker!". Igen, ebben a stilusban is vannak kevesbe kedves emberek, de ez nem stilus fuggo, hanem szemelyfuggo.
Illetve engem is rendszerint megbamulnak, es paran felnek is tolem, pedig kifejezetten fiatal vagyok...
En a swag, yolo emberek sokkal bunkobbaknak latom, de mindegy.
14/l
3.ik vagyok!
igen igen a swag emberek bunkóbbak is mert elvannak szállva maguktól..ja és 14/f
ak úgy látom nem csak engem zavar ez mert én is hallottam egypár megjegyzést, de sztem még a pláza cicák is sokkal bunkóbbak nálunk
de am nem tom miről feltételezik h minden rocker az..
ismét a 3.vagyok
kérdező barátom ez egy olyan közhely mint pl. hogy minden kopasz az skinhead vagy hogy minden hajléktalan alkoholista buta ember!
"Kérlek, törd össze ezt a poharat - és szabadíts meg bennünket az átkozott előítéleteinktől, és a hülye mániától, hogy mindent meg kell magyarázni, és hogy csak azt merjük megtenni, amit a többiek helyeselnek."
-Paul Coelho
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!