Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki mit gondol a rockerekről?

Ki mit gondol a rockerekről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

Kíváncsi lennék h ki mit gondol a rockerekről, pl mit gondol a személyiségükről, öltözködésükről, viselkedésükről...

Aki nem ért a kérdést ne válaszoljon.

2014. márc. 1. 10:56
 1/10 lac1434 ***** válasza:
0%
Nem véletlen hivtak őket régebben csöveseknek. Több mondanivalóm nincs.
2014. márc. 1. 11:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanazt gondolom a rockerekről, mint a cigányokról, zsodókról, szőkékről, 38-as lábűakról, balkezesekről, hentesekről. Hogy nem lehet senkit beskatulyázni mindössze egy tulajdonsága alapján.

Vannak köztü(n)k bunkók és kedvesek, ostobák és értelmesek.

2014. márc. 1. 11:48
 3/10 anonim válasza:
100%

Szia

Jómagam is a rocker stílust képviselem.És megdöbbenve látom/észlelem hogy milyen előítélesek is az emberek,megbámulnak mintha valami UFO lennék és mormognak magukban.Vagy hogy állok a buszmegállóban és senki sem jön a párméteres körzetembe.Iszonyat előitéletesek az emberek.Jó igaz hogy köztünk is vannak igénytelen/bunkó emberek de hát hol nincsenek?!

Emberek! ne legyetek előitéletesek!

Próbáljátok ki hogy oda mentek egy swag/páwa gyerekhez és egy rockerhez...nézzétek meg hogy ki fogadja jobban a kezdeményezéseteket!

2014. márc. 2. 16:53
 4/10 anonim válasza:

En magam is rocker vagyok. Tenyleg iszonyatosan eloiteletesek az emberek, rendszerint beszologatnak, hogy "igenytelen rocker!". Igen, ebben a stilusban is vannak kevesbe kedves emberek, de ez nem stilus fuggo, hanem szemelyfuggo.

Illetve engem is rendszerint megbamulnak, es paran felnek is tolem, pedig kifejezetten fiatal vagyok...

En a swag, yolo emberek sokkal bunkobbaknak latom, de mindegy.

14/l

2014. márc. 2. 19:27
 5/10 anonim válasza:

3.ik vagyok!

igen igen a swag emberek bunkóbbak is mert elvannak szállva maguktól..ja és 14/f

2014. márc. 2. 21:17
 6/10 A kérdező kommentje:

ak úgy látom nem csak engem zavar ez mert én is hallottam egypár megjegyzést, de sztem még a pláza cicák is sokkal bunkóbbak nálunk

de am nem tom miről feltételezik h minden rocker az..

2014. márc. 2. 21:56
 7/10 anonim válasza:

ismét a 3.vagyok

kérdező barátom ez egy olyan közhely mint pl. hogy minden kopasz az skinhead vagy hogy minden hajléktalan alkoholista buta ember!

2014. márc. 2. 22:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Èn abszolút ostobaságnak tartom ezeket az alaptalan előítèleteket. Rocker vagyok, tehát akkor már igènytelen tapló is? A szemèlyisèg nagyon összetett. Nem attól függ, hogy fiú vagyok- e vagy lány,bárki tud alpárian viselkedni. Rámnèznek ès megítèlnek vagy èppen előszeretettel csevegnek at emberek arról, hogy feketèben ès olykor kirívó, de többnyire diszkrèt szegecseket viselek. "Nèzd már drágám, de fekete ez a lány! Szegènykèm, biztos gyászol!" Vagy "Kutyául èrezheti magát ez a gyerek, csak èppen hogy póráz nincs a nyakán!" Tehát, tènyleg ilyenek vagyunk? Az ember előbb ítèl, minthogy köszönne vagy akár egy szót is szólna. Hova vezet mindez? Termèszetesen az útvesztőbe. Az emberi hülyesèg tènyleg határtalan. A rockersèg nem bűn az emberisèg ellen, nem valami súlyos ès fertőző kór, mint azt sokan hiszik. A gyerekek imádják az új dolgokat, csupán csak meg akarják ismerni az elèjük táruló világ minden egyes apró szegletèt, de a szüleik nem tartják hasznosnak. Elnèznek felettük ès nem beszèlnek róla. Tökèletes gyermeket akarnak nevelni, mègis tökèletesen tudatlan lesz a csemetèkből. Mindez megelőzhető csak nyitottnak kell lenni az èletben oly sok mindenre, mert stigmatizálni nem lehet mindent. Igaz a gyermek felnő, boldog tudatlanságban, de akkor is felnő. Ès a szülű èletèben először találja szemben magát a mèg mindig gyermeki èszjárással rendelkező felnőtt, testileg èletrekèsz, de szellemileg hátráltatott csemetèjèvel. Mindenkinek joga van megismerni a rosszst is, vagy az erkölcsileg nem elfogadottat. Joga van eldönteni, hogy milyen stílust kèpviseljen vagy egyáltalán, hogyan öltözzön, milyen zenèket hallgasspn, milyen szín tetszen neki, mit gondoljon ès hogyan viszonyuljon a világhoz. Az emberek vègtère is szabad lènyek, mègis önmagukat zárják hasztalan kalickák mögè. Lehet vitatkozni, ehhez is teljes jogunk van! 14/L
2014. márc. 2. 23:35
 9/10 anonim válasza:

"Kérlek, törd össze ezt a poharat - és szabadíts meg bennünket az átkozott előítéleteinktől, és a hülye mániától, hogy mindent meg kell magyarázni, és hogy csak azt merjük megtenni, amit a többiek helyeselnek."

-Paul Coelho

2014. márc. 3. 02:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Tiszta jó aki ismer tugya nagy gyenge vagyok de ha monyuk 2 cigány leválaz viszaszólok bocsi,bocsi oszt elmemennek kicsit gyorsan meg mondjuk nélam erősebbeket bevédek mert félnek tölemXD tiszta komoly
2014. márc. 10. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!