Star Stable online, hogyan kell játszani?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el játszani.. Valaki tudna segíteni nekem, hogy kell pl megitatni, megetetni, hol lehet ilyen kellékeket vásárolni? Előre is köszönöm :)2014. febr. 28. 20:26
1/4 anonim válasza:
Az árusoknál tudsz felszereléseket venni és a kutakban tudod feltölteni a vödröt. Azt ugye tudod, hogy csak pár alkalommal ingyenes a játék? Utána fizetned kell, hogy tovább játszhass vagy nem kapsz több feladatot.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy a kútnál lehet adni vizet, de ott azt írja, hogy " Use Item (vödör képe)bucket.
És azt is tudom hogy nem lesz majd ingyenes..
2014. febr. 28. 20:42
3/4 A kérdező kommentje:
Meg végignéztem az összes árust (5-öt) és mindegyiknél csak ruha meg lovas cuccok voltak.. És ilyen egyéb, se kaja se semmi sehol nem találtam
2014. febr. 28. 20:44
4/4 anonim válasza:
Umm tudod van az a csávó akivel először talizol és az ad egy felit amikor össze kell szedni a lóefét, vödröt, paakaparót és még egy kicsi szénát is kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!