Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Star Stable online, hogyan...

Star Stable online, hogyan kell játszani?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el játszani.. Valaki tudna segíteni nekem, hogy kell pl megitatni, megetetni, hol lehet ilyen kellékeket vásárolni? Előre is köszönöm :)

2014. febr. 28. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Az árusoknál tudsz felszereléseket venni és a kutakban tudod feltölteni a vödröt. Azt ugye tudod, hogy csak pár alkalommal ingyenes a játék? Utána fizetned kell, hogy tovább játszhass vagy nem kapsz több feladatot.
2014. febr. 28. 20:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Azt tudom hogy a kútnál lehet adni vizet, de ott azt írja, hogy " Use Item (vödör képe)bucket.

És azt is tudom hogy nem lesz majd ingyenes..

2014. febr. 28. 20:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Meg végignéztem az összes árust (5-öt) és mindegyiknél csak ruha meg lovas cuccok voltak.. És ilyen egyéb, se kaja se semmi sehol nem találtam
2014. febr. 28. 20:44
 4/4 anonim válasza:
Umm tudod van az a csávó akivel először talizol és az ad egy felit amikor össze kell szedni a lóefét, vödröt, paakaparót és még egy kicsi szénát is kapsz.
2015. aug. 6. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!