Miért bámúl egy tanárnő folyton?
Figyelt kérdés
pedig nem vagyok sem eminens tanuló sem épp hogy 2es kategória ..marmint nem értem hogy miért bámul egy átlagos diákot..amugy nem tanít engem.17/L2014. febr. 28. 17:06
1/4 anonim válasza:
Tetszel neki és megfogja kérdezni hogy van esélye nálad te mondod: persze oké!
Szervezz le egy éjszakai mulatságot vele az ágyban! Remélem segítettem!:)
Jó szórakozást!
2/4 A kérdező kommentje:
nem éppen ilyen jellegű válasz vártam,mivel nem hiszem hogy bármilyen szexuális jellegű dolog forogna a fejében mivel én is lány vagyok....és még tanár is.
2014. febr. 28. 17:24
3/4 anonim válasza:
Egyetlen dolog jut eszembe van valami furcsa a kinézetedben?Vagy valahonnan ismer iskolán kívülről,ismeri a szüleid...ne haragudj de szerintem ezt senki nem fogja megmondani a tanárnő helyett.Ha annyira érdekel kérdezd meg tőle mi honnan tudjuk?Egyébként érdekes nem tanít de szerinted tudja milyenek az osztályzataid.Akkor mégis csak volt már vele dolgod vagy annyira érdekes vagy hogy a tanárok mind rólad beszélnek? :D
4/4 anonim válasza:
Lehetséges, hogy te bámulod őt, mert kíváncsi vagy, hogy bámul-e, és erre ő meg csak visszabámul, mert nem tudja, miért bámulod.
Különben meg tényleg lehet az is, hogy tetszel neki. Van ilyen, leszbikusságnak hívják, nincsen benne semmi rossz. Sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!