Úgy szeretnék segítni valakinek! HA problémád van írd le ide! Uyge megteszitek?
Az a probléma most perpill, hogy a jövőhéten hat napot kell menni suliba...
Intézd már el légyszi, hogy csak hármat kelljen...
Házidogát kellene írnom a globalizációról pénzügyből, vagyis egy témát a globalizáción belül ki kell választanom. A választott témám az információ szabad áramlása, de nem bírom megírni, amikor belekezdtem, nem jöttek a mondatok, nem tudtam semmit sem írni... Összevágni meg netről nem lehet, át kell írni minden egyes mondatot, hogy ne lehessen megtalálni, ha berakja a tanár a google-ba... Nincs kedved megírni helyettem? Na, az nagy segítség lenne! :)
A másik problémám pedig, hogy párom állandóan dolgozik, én meg egyedül ülök itthon, és már teljesen magamba fordultam, semmire nem tudok koncentrálni, szinte depressziós vagyok. Egyedül nem szeretek elmenni ithonról meg programokat csinálni, egyetlen barátnőm van, akivel együtt szoktam menni erre-arra, de tegnap összeveszett a barátjával valami hülyeségen, én meg megmondtam neki, hogy elegem van, hogy minden 2. nap a kapcsolatukat ápolgatom és békítem őket, úgyhogy én leveszem róluk a kezemet, engem ne hívjon sírva, hogy szemét a barátja, mindketten ugyan olyan hibásak. Olyan dedósak :S Szóval most egyedül vagyok, és kimozdulni sincs kedvem, nem tudok semmire sem koncentrálni, van, hogy csak ülök és nézek magam elé percekig. Depis vagyok :(
20/L
kereskedelmi vizsgám lesz remélem sikerül
drukkoljatok xd
Nekem is csak egy pici pénz kellene... :D
21:36-os: Ne segítsek? :)
Alan Rickmant?Jó pasi volt harminc éve,de most már papa.............................
Nekem ma szalagavatóm lesz,izgulok,mert nem voltam próbafrizurán(a fodrász azt mondta nem kell meg tudja ő azt csinálni.................................. :(
Aztán úgy érzem nem gyakoroltuk eleget a műsorszámokat,én adok virágot az igazgatónak,lassan nyelvvizsgázni kéne,nem tudom jó egyetemet választottam-e stb,stb..................................................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!