Ha töröl valaki viberről, azt én észrevehetem?
Figyelt kérdés
Üdv
Van egy hölgy...mindegy,a lényeg,h facen látom,h fenn van telóról,viberen viszont azt jelzi,h legutóbb elérhető xy napja ekkor.
Ha törli a számom a telójából,akkor viberen nekem ezt kell látni,amit fentebb leírtam?Vagy nem is lesz a partnerlistában?
Valaki hozzáértő írhatna.
2014. febr. 27. 13:17
1/1 anonim válasza:
neked biztosan ott marad a partnerlistában, ha kitörölt, de lehet, hogy csak napok óta nem nyitotta meg a vibert és azért jelzi azt, hogy xy napja nincs fent.
egyébként értelmetlennek találom, hogy valaki kitörölje a számod azért, hogy ő ne tudjon neked írni. attól te még tudsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!