Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Karácsonyi Bevásárlás?

Karácsonyi Bevásárlás?

Figyelt kérdés
Ti a havi fizetésetek hány százalékát szoktátok karácsonyi ajándékokra költeni? Légyszi nemet életkort is írjátok oda valamint hogy hány főnek vásároltok. Főként azoknak a válasza érdekelne akik minimálbéresek, de mindenkitől szívesen várom a válaszokat!
2009. dec. 11. 19:44
 1/3 anonim válasza:
100%
Én 47 éves vagyok 28 éve dolgozom becsületesen és nem hogy karácsonyra nem tudok semmit venni, de enni se nagyon. Egy elvált 3 gyerekes apa, aki nem panaszkodhat? Köszönet a Magyar törvényeknek.
2009. dec. 11. 20:45
 2/3 anonim válasza:

29 évesen, 59e ft-os GYED mellett, szerinted vajon mennyit tudok költeni a karácsonyra?

Diplomás, értelmiségi, fiatal lány...

2009. dec. 11. 21:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen. Pont ezért érdekel, mert nem tudom elképzelni hogy an lehet ennyi pénzből kijönni.
2009. dec. 12. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!