Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mivel tudom magamat lefoglalni?

Mivel tudom magamat lefoglalni?

Figyelt kérdés
Amikor suli után hazajövök,tanulok,utána géphez ülök,megnézem az e-mailokat,és kész.Utána nem tudok magammal mit kezdeni.Nem tudtok valami jó játékot,oldalt...stb a neten? | És amúgy milyen zenék a menők most?Miket érdemes letöltenem?
2009. dec. 11. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:
én us unom magam:S mostis mindig:S
2009. dec. 11. 19:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Haverokkal póker,pizzázás,séta,kori,uszi.
2009. dec. 11. 19:40
 3/10 anonim válasza:

Ha ennyire nem tudsz magaddal mit kezdeni, érdemes lenne valami hobby, sportolás után nézni, ami leköt. de neten írhatsz blogot, és olvashatsz is. msn-en keresztül beszélgethetsz barátaiddal. youtuben nézhetsz videókat, zene klipeket. és ha valami megtetszik azt böngészéssel, zeneletöltő programmal letudod tölteni.☺

de azt már te tudod hogy neked melyik tetszik.

remélem adtam pár ötletet.☺

2009. dec. 11. 19:40
 4/10 anonim válasza:

és ezeket még mindet csak a gépen, gépen keresztül csinálod. azonkívül még sok más elfoglaltság van, és mozdulj is ki a szobából!!☺

járj barátnőkkel sétálni, mozizzni, shoppingolni.☺

elöző voltam.☺

2009. dec. 11. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Miért ülsz a gép előtt? Menj barátokkal valahova, sportolj, járj táncra vagy amit szeretnél. Ezeknek több értelme van.

Én könyveket szoktam olvasni. Abból tanítottam meg magam rajzolni, festeni, meg vannak még sok más témában hasznos könyvek.

2009. dec. 11. 21:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát általában így néz ki egy napirendem: suli után go to home,kutya sétáltatása,tanulás kb 3 óráig,aztán gép. hétfőn matektanár, kedden szerdán rajzszakkör,csak már nem járok az utóbbikra,mert a tanár nem tanít meg semmire,pedig kellene...amikor nincs semmi elfoglaltságom a barátnőimmel lemegyek kutyust sétáltatni.Már a sporttal/tánccal is sokszor,nagyon sokszor megpróbálkoztam,de nem találtam semmi nekem valót.Mármint találtam,csak vagy nagyon drága volt,vagy hasonló dolgok miatt.Egyedül nem is mernék elmenni.Csak ha jön velem egy barátnőm.Van erre két vállalkozó is,de sportot ők nem keresnek,csak én,mondták,hogy majd szóljak,ha találtam vmit,de belefáradtam,és abbahagytam.Hobbi...:S nemistom...azsincs... HELP!!!
2009. dec. 11. 21:18
 7/10 A kérdező kommentje:
UTOLSÓ!!! MI A KÖNYV CÍME,AMIBŐL RAJZOLNI TANULTÁL? NEKEM EZ RETTENTŐEN FONTOS LENNE!!!
2009. dec. 11. 21:19
 8/10 anonim válasza:
Egyszer nagyon régen, amikor még ment a Mennyi? 30! az HBO-n, az egyik standupos előadott egy dalt, ami arról szólt, hogy ha unatkozol: maszturbálj! Noszahajrá! :D
2009. dec. 13. 18:20
 9/10 anonim válasza:
Rajz , hangszer , zene
2009. dec. 13. 19:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Én rengeteget olvasok. Ezzel fejlődök is, mert az elveim megszilárdulnak, és minden egyes könyv által jobbnak érzem magam. (emberileg) És leköt, és kalandokban vehetsz részt, és minden héten más lehetsz! Én nagyon szeretem!
2009. dec. 13. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!