Mi lesz, ha nem viszem vissza az egészségügyi alkalmassági kis könyvet az iskolába?
Figyelt kérdés
Az iskola adott egy kis könyvet (alkalmassági) és azt mondták el kell menni háziorvoshoz. Voltam háziorvosnál ő azt mondta, hogy nem állíthatja ki. Elküldtek szakorvoshoz, ő azt mondta, hogy az iskolának kell adnia valamilyen beutalót és megint el kell menni a háziorvoshoz akinek kell valamilyen listát adnia az eddigi betegségemről.
Ugye az iskola nem adott beutalót. Múltkor 1 órát vártam háziorvosnál, ma elment az egész délelőttöm utazással (vidéken lakom és rengeteget kell utaznom).
Minden osztálytársamnak szó nélkül kitölötte a háziorvosa azt a vackot.
Mi lesz, ha nem viszem be?
2014. febr. 26. 12:10
1/3 anonim válasza:
Nincs meg az eü alkalmasságid, tehát nem mehetsz gyakorlatra, vagy van ahol az iskolába való felvételhez is szükséges.
2/3 A kérdező kommentje:
Az iskolába már járok, 2 hete nyomták a kezünkbe ezeket (a suli most februárban kezdődött esti tagozaton, itt nem hiszem, hogy van külsős gyakorlati hely). Nem alkalmassági kell, hanem kb. csak annyit akarnak tudni, hogy nem vagyok fertőző beteg. Másrészről több ezer Ft-ba kerül, szóval még pénzem sem lenne rá.
2014. febr. 26. 12:19
3/3 anonim válasza:
ezt nem értem. miért nem ad a háziorvosod beutalót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!