Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van ennyi elmebeteg az...

Miért van ennyi elmebeteg az oldalon?

Figyelt kérdés
Rengeteg kérdést làtok,ahovà lehetne konkrét vàlaszt irni,de erre jönnek az emberek,kitérnek a téma alol,és elkezdik az embert kritizàlni,ahelyett hogy értelmes vàlaszt adnànak..Néha ugy érzem hogy a legtöbb vàlaszolo nem több 12 évesnél,vagy tényleg elmebeteg.
2009. dec. 11. 14:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy néha olyan ez az oldal, mint egy kibeszélő show. A "jaj, erről ez jutott eszembe" tipusu embereket nem is a kérdés és az arra várt válasz érdekli, hanem az a fontos, hovy elmondhassa a saját mondókáját. Egyszerűen nem lehet rávezetni, hogy a kérdésre válaszoljon.
2009. dec. 11. 14:54
 2/9 anonim válasza:
72%

xD

Ez jó kérdés xD

Nincs jobb dolguk xD

2009. dec. 11. 14:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A politika kategóriában voltatok már? Ott meg nem hogy a konkrét kérdésre mondják el a saját mondókát, hanem van olyan is hogy saját kérdést nyitnak a mondókának hogy vajon egyetértenek e vele:D
2009. dec. 11. 15:09
 4/9 anonim ***** válasza:
:D XD Komolyan mondom olyan jó kedvem van ma hogy elolvastam a kérdést és röhögnöm kell mert eszembe jutott hogy énis miket kaptam itt "emberektől"...Volt hogy feltettem kérdést hajfestéssel kapcsolatban,erre nem hogy nem válaszoltak rá,LEHORDTAK hogy olyan festék nincs,mikor kb 3éve festem a hajam vele...:D :D :D :D Erről ennyit...Betegek az emberek,agyukra ment vagy a jólét vagy a nem jó lét...
2009. dec. 11. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én most olvastam egy kérdést amibe egy meleg srác kérdezte hol ismerkedhetne, de gondolom tudjátok milyen (kulturálatlan) válaszok érkeztek. Hát nem értem... azok akik segíteni nem tudnak minek írnak egyáltalán? Szánalmasak.
2009. dec. 11. 16:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint én azon emberek közé tartozok, akik segítőkészek. De amikor Te, kedves Kérdező, felteszel egy ilyen kérdést, akkor mi jár a fejedben? Mert nekem az, hogy egy fontoskodó ember vagy. Ez milyen kérdés? Szerinted ki foglalkozik ilyenekkel? Elárulom Neked: Ez az Internet. Ugyebár köztudott, hogy ide arctalanul írogatnak az emberek. És szerintem az is egyértelmű, hogy közülük sokan szórakozásból jönnek ide. Mert valljuk be, ha ide felteszel egy kérdést, az nem egyenértékű azzal, mintha megkérdeznél egy bölcsebb személyt, aki értelmesen tud rá válaszolni. Egy kérdés feltevésével együtt jár az is, hogy oda téved néhány olyan egyed, akik csupán a "humorukat" próbálják azzal csillogtatni, hogy elmés válaszaikkal próbálják megsérteni a kérdezőt. És most kanyarodnék vissza a kérdésedhez. Vannak olyan értelmetlen, felesleges, idegesítő kérdések, amelyekre muszáj komolytalanul válaszolni. Én a tiédet is ezek közé sorolnám. Felteszel egy ilyet, arra számítva, hogy sokan egyet értenek majd Veled, hiszen teljesen egyértelmű, hogy mi a kérdésed célja. Közben észre sem veszed, hogy megadtad rá a választ, miszerint: "Néha úgy érzem, hogy a legtöbb válaszoló nem több 12 évesnél, vagy tényleg elmebeteg." Remélem érted már, hogy teljesen felesleges egy ilyen kérdés. Mert nekem teljesen az jön le belőle, hogy nincs jobb dolgod, minthogy megfelelj az embereknek, és próbálj beilleszkedni. Lehet, hogy kicsit drasztikusabb válasz lett, de ugyebár ez csak internet. =) De mellőztem a trágár szavakat, így egy plusz pontot megítélnék magamnak. =D

Próbálj meg feltenni egy értelmes kérdést.

2009. dec. 11. 17:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem kapsz plussz pontot,sorry,de oda képzelheted.Te is csak mellé beszéltél!Többieknek köszönöm!
2009. dec. 11. 17:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Kérdésedre válaszoltam.

Inkább szerezz barátokat ^^

2009. dec. 11. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:

de sok helyen a kérdés is ostobaság..

,,Mit tennél ha kiderülne h ufó vagy?,,

Az ilyen kérdésre mit lehet válaszolni?képzeljük el h kiderül h UFÓk vagyunk?o_O

tény h vannak hülye válaszok de hülye kérdések is..

,,Hülye kérdésre hülye válasz..,,

Csak azt tudom mondani h nem szabad magukra venni a Kérdezőknek a választ..

2009. dec. 11. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!