Miért van ennyi elmebeteg az oldalon?
xD
Ez jó kérdés xD
Nincs jobb dolguk xD
Véleményem szerint én azon emberek közé tartozok, akik segítőkészek. De amikor Te, kedves Kérdező, felteszel egy ilyen kérdést, akkor mi jár a fejedben? Mert nekem az, hogy egy fontoskodó ember vagy. Ez milyen kérdés? Szerinted ki foglalkozik ilyenekkel? Elárulom Neked: Ez az Internet. Ugyebár köztudott, hogy ide arctalanul írogatnak az emberek. És szerintem az is egyértelmű, hogy közülük sokan szórakozásból jönnek ide. Mert valljuk be, ha ide felteszel egy kérdést, az nem egyenértékű azzal, mintha megkérdeznél egy bölcsebb személyt, aki értelmesen tud rá válaszolni. Egy kérdés feltevésével együtt jár az is, hogy oda téved néhány olyan egyed, akik csupán a "humorukat" próbálják azzal csillogtatni, hogy elmés válaszaikkal próbálják megsérteni a kérdezőt. És most kanyarodnék vissza a kérdésedhez. Vannak olyan értelmetlen, felesleges, idegesítő kérdések, amelyekre muszáj komolytalanul válaszolni. Én a tiédet is ezek közé sorolnám. Felteszel egy ilyet, arra számítva, hogy sokan egyet értenek majd Veled, hiszen teljesen egyértelmű, hogy mi a kérdésed célja. Közben észre sem veszed, hogy megadtad rá a választ, miszerint: "Néha úgy érzem, hogy a legtöbb válaszoló nem több 12 évesnél, vagy tényleg elmebeteg." Remélem érted már, hogy teljesen felesleges egy ilyen kérdés. Mert nekem teljesen az jön le belőle, hogy nincs jobb dolgod, minthogy megfelelj az embereknek, és próbálj beilleszkedni. Lehet, hogy kicsit drasztikusabb válasz lett, de ugyebár ez csak internet. =) De mellőztem a trágár szavakat, így egy plusz pontot megítélnék magamnak. =D
Próbálj meg feltenni egy értelmes kérdést.
Kérdésedre válaszoltam.
Inkább szerezz barátokat ^^
de sok helyen a kérdés is ostobaság..
,,Mit tennél ha kiderülne h ufó vagy?,,
Az ilyen kérdésre mit lehet válaszolni?képzeljük el h kiderül h UFÓk vagyunk?o_O
tény h vannak hülye válaszok de hülye kérdések is..
,,Hülye kérdésre hülye válasz..,,
Csak azt tudom mondani h nem szabad magukra venni a Kérdezőknek a választ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!