Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit csináljak?

Nyas Geem kérdése:

Ilyenkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kezdjük a legelején. Elkezdtem járni egy középiskolába(Fáy András Közlekedésgépészeti Műszaki Szakközépiskola) ugye persze autószrelő amihez nekem semmi közöm nincsen. Na szóval a lényeg, most vagyok 9.-es és egyszerűen nem szeretem ezt az iskolát, nem is a diákokkal van baj nem is a tanárokkal egyszerűen nem érzem odavalónak magam, na de persze nem mintha jó tanuló lennék. A helyzet a következő, igazából a sport lenne az én műfajom(birkóztam 3 évet,általános iskolába többszörös év sportolója lettem és sok országos atlétikai versenyeken is ott voltam a dobogon) meg úgy alapból is én nem akarok autószerelő lenni, csak a legjobb barátom miatt választottam mert ő is ide jár. Én 7. 8. óta sportagozatos iskolába akarok járni, de semmit nem találtam mivel jó tanulónak is kell lenni meg sportolnod is kell úgye.. De mivel már a birkót abbahagytam és nem vagyok jó tanuló ezért nem tudom mit tudnék csinálni..valami javaslat, vagy talán más pályát kéne választanom?

2014. febr. 24. 06:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Eloszor is nem baratok miatt kell valaaztani kozepsulit ( ami gyakorlatilag eldonti az eleted)! Probalj meg erdeklodni az autoszereles irant ( bar elhiszem nehez )! Erdeklodj masik iskolakban ( milyen szakok vannak mi a bejutasi lehetoseg)! Akkor a helyedbe lennek elmennek helyi turisztikai ( semmit nem er ) de megis ad erettsegit es tanulsz nyelvet! Vegulis ez ez a Te dontesed!
2014. febr. 24. 07:01
 2/2 A kérdező kommentje:
végülis nem azon van a hangsúly, hogy legjobb herom miatt mentem oda hanem azon hogy én hülye azt azt hittem majd megkedvelem, de nem mégsem azt most sz*pok, és ha anyukámnak is felhozom ezt a témát akkor megazt mondja hogy akkor miért választotam ezt a sulit.:S mellesleg még nekem nehéz is mert nem is az hogy azért vagyok rossz tanuló mert lusta vagyok hanem azert mert én szerintem nehezen tanulok meg egy dolgot!:S
2014. febr. 24. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!