Tűzoltó vagy katona?
Figyelt kérdés
Egyik ismerösömet érdekelné melyik jobb szerintetek? Tűzoltóknál most,hogy van a korkedvezmény?
Katonaságnál tudom,hogy az alkar tetkó nem kizáró ok,de tűzoltónál? Mert tavaly néztem az újoncokat elég soknak volt. Szerencse kell hoz vagy,ha minden más rendben akkor elfogadják?
Volt régen barátomnak törése gondolom,ha hegen kivül nincs nyoma akk nem számít, minden más okés és fizikálisan is rendben van.
Tűzoltó: kevés fizú,de mellette lehet maszekolni, szerintem nehezebb bekerülni mint katonának.
Katona: kevés fizú,de egy idő után lehet menni külföldre ott jó a fizu nem kéne meg nem is lehet mellette maszekolni. Szerződésesről át vesznek hivatásosnak akkor nyugdíj is van.
Javítson ki valaki,ha nem így lenne.
2014. febr. 23. 20:29
1/1 anonim válasza:
Nem tom aktuális e még a kérdésed de én tűzoltó szeretnék lenni elég sok elvárás van hozzá pl a tetoválás hogy rövid ujjú póló alól kilátszó tetoválás nem lehet az emberen a heg vagy sérülés nem probléma de fém nem lehet z ember testében (én sajnos ezért nem mehetek el tűzoltónak) de emellett nem lehet még szemüveges sem az ember és kontaktlencsét sem viselhet :O és még van elvárás hozzá de ha az ismerősöd egy normális fejlett ember akarom mondani h nem mozgás korlátozott vagy agyilag akár testileg semmiféleképpen nem sérült akkor elmehet tűzoltónak de szólok hogy elég kemény a felvételi vizsgán való gyakorlati pontok és idők határa ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!