Tényleg velem van a hiba? Nem akarok meg változni de olyan rosszul érzem magam mikor a "barátaimmal " vagyok . Miért ilyen flegmák velem? Mit tegyek?
A 13 évesek körében (sajnos) a legmenőbb téma a pasizás, fiúk. Látják, hogy ebben Te nem vagy partner, ezért ilyenek veled, azt gondolják, hogy emiatt más vagy, mint ők. Ami igaz is, de jó értelemben, mert nem csak a pasik kötnek le!
Ha a pattanásaid miatt cikiznek, akkor ne szólj vissza, csak mosolyogj rájuk, és hagyd ott őket. Tudod, okos enged, szamár szenved! Ettől még nem leszel nevetség tárgya, sőt! Nem kötelező velük barátkozni! Foglald el magad, szünetben menj ki az udvarra, olvass, keress más barátokat más osztályokból (mert gondolom elég sokan vannak, hiszen ez egy iskola, nincs beszabályozva, hogy csak az osztálytársaid lehetnek a barátaid.). A nyolcadikosok például már kicsivel érettebbek, talán velük ellehetnél, de ezt te érzed, és ember/osztályfüggő, hogy hogyan viszonyulnak másokhoz.
Ha nem érezd jól magad velük, akkor tegyél rájuk, nem érdemlik meg, hogy foglalkozz velük!
Csak legyél mindig jókedvű, nyitott, ne mutasd ki, hogy érdekel, amit mondanak.
Már csak két év, vagy át is mehetsz másik suliba, ha nagyon "rossz" a helyzet.
Remélem, még időben írtam, és segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!