Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kell egy érzést lefesteni?

Hogyan kell egy érzést lefesteni?

Figyelt kérdés
Házi feladatom, hogy fessek le egy érzést. Én a gyűlöletre gondoltam, az elég intenzív és markáns, talán nem is olyan nehéz ábrázolni, de fogalmam sincs, hogy csináljam, mivel ez egy fogalom. Tudna nekem valaki belinkelni képeket fogalmakról? Vagy mégis, hogy kezdjek neki? Előre is köszönöm.
2009. dec. 10. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Képet nem tudok linkelni, de a gyűlöletről nekem kavargó fekete és vörös egyvelege jelenik meg.

Csukd be a szemed és éld át olyan intenzíven az érzést ahogy csak tudod s közben figyelj a belső hangokra, képekre amik megjelennek csukott szemed előtt.

Lehet, hogy színek lesznek, lehet, hogy egy ábra,egy konkrét kép, mindenkinél más ás más lehet ez.

Érdekes gyakorlat!

2009. dec. 10. 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Fesd le a szerelmet. Egy nagy rózsaszín köd :D
2009. dec. 10. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Még sosem jártál úgy, hogy valaki áradozott neked egy süteményről, és érezted a szádban az izeket, vagy tavaszi képek láttán a friss virágillatot?

A klasszikusok, többek között a mi nagy magyarjaink is mesterei voltak ezeknek a leirásoknak, gondolom a feladatot is azért kaptátok, hogy megtanuljátok kifejezni az érzéseiteket.

Nem kell hozzá semmilyen kép, csak képzeld el magadban és utána ird körbe, mindazt amit éreztél közben, amit kiváltott belőled, mindent ami az érzéssel kapcsolatban eszedbe jut és segit jellemezni, hogy másokban is ugyanazt az érzést tudd ébreszteni, mint amit te éreztél!

Sok sikert!

2009. dec. 10. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:
hát... a szerelem tényleg egyszerűbb lenne. mert oda elég lenne egy szívecske körülötte rózsaszín felhőkkel. amúgy én a gyűlöletet/haragot úgy ábrázolnám hogy ég egy nagy tűz körülötte vörösen izzik a "levegő" és ahogy távolodsz a tűztől úgy megy át feketébe. nekem ez a véleményem. de ezt te tudod:)
2009. dec. 10. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!