Szerintetek jó ez a blog?
Szia, szerintem kissé unalmas. Eleve ez az amerikai helyszín amibe egy kis magyar iskola feelinget keversz (órarendet tekintve). Sokkal jobb lenne, ha afrikai iskoláról írnál, ahol beront egy oroszlán, elefánt széttaposott 2 gyereket ilyesmi.
Szóval én unom ezeket a Disney Channel sablonokat.
Egyrészt unalmas, elcsépelt a téma, semmi érdekes, új nincs benne, ami kiemelné a 6547 hasonló blog közül.
Másrészt nem tudsz írni. Borzalmas a helyesírásod, iszonyat a szerkesztés, a külalak. Ha a magyartanárod meghalna, forogna a sírjában.
Unalmas. Én találtam két olyan mondatot amit nyugodtan lehetne egybe írni is... Lehetne kicsit izgalmasabb, és figyelj a helyesírásra. Na meg persze igyekezz elkerülni a szóismétlést is! Olyat is láttam, hogy így írtad:
-Hallottátok,hogy... <-------- HELYTELEN
-Hallottátok, hogy... <-------- HELYES
És szinte mindenhol így csináltad. De ha a helyesírásra és a fogalmazásra nem figyelünk: ha kicsit izgalmasabb lenne akkor nem lenne kifogásom! Ha ezekre oda tudsz figyelni akkor nem lesz gond! :-) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!