Az asztrálutazással kapcsolatban van egy olyan dolog, ami nemcsak a szellemi, hanem a fizikai testet is nagy sebességgel mozgatja, ez valóban létezik?
És mielőtt félreértenéd nem az első válaszoló vagyok:D
Amúgy én még nem hallottam erről, igaz nem is vagyok különösebben jártas a témában, de azért szívesen megtapasztalnám egyszer:)
én első
Semmi közöm hozzá, hogy miben hiszel, jogod van bármihez. De azt írtad, hogy biztos létezik. Ezért kérdeztem, hogy mi a bizonyíték. Mert az, hogy hiszel benne, az egy dolog, de nem bizonyíték.
Talán csak azért írta, mert számított a tiédhez hasonló válaszokra.
A tudomány pedig folyamatosan fejlődik és változik. Amiről 5 éve bebizonyították, hogy igaz, arról lehet, hogy manapság újabb viták folynak, mert megkérdőjelezik annak hitelességét. Ennyit a bizonyítékról.
Én tényleg nem akarok kötekedni, csak annyi ilyen hozzászólást olvastam már(főleg hasonló témakörökben), hogy egyszerűen zavar, ha beírogatnak a kérdezőnek, mert annyira biztosak az igazukban, és annyira büszkék arra, hogy nem hisznek semmiben, csak abban amit megfoghatnak, és láthatnak. Ezt sem rád értem, tudom, hogy te min akadtál fönt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!