általában mindenkinél vannak otthon rendszeresen plusz dolgok, pl túrórudik, joghurtok, sütik, cola, vagy az az általános, hogy nem?
Figyelt kérdés
szeretném tudni, hogy az átlagba tartozom e, vagy a csórók közé2014. febr. 20. 17:30
1/5 A kérdező kommentje:
meg ilyen olyan gyümölcslevek, a lényeg, hogy nem alapvető fontosságú élelmiszerekre gondolok, mint az olaj, meg liszt, stb.
2014. febr. 20. 17:31
2/5 anonim válasza:
A felsoroltak közül egyik sem. De nem azért, mert annyira csórók vagyunk, de nem veszünk ilyesmiket. Sütit itthon sütök néha, de ezt sem annyit, hogy állandóan legyen itthon.
3/5 anonim válasza:
Nekem gyümölcslé mindig van itthon. Sütit én sütöm .
4/5 A kérdező kommentje:
én úgy örülnék neki, ha én is amikor kinyitom a hűtőt, látnék benne joghurtokat, vagy krémtúrókat, vagy gyümölcsöket, vagy nyugodtan ehetnék olyanokat pl mint a pingu szelet, a tejszelet, vagy nyugodtan csinálhatnék pudingot, nem azon kellene matekozni, hogy fél liter tej elmegy vele, meg ilyesmik
meg nem a vizet, meg főzött teát kellene mindig inni
tényleg kíváncsi vagyok, úgy benéznék mindenki hűtőjébe
máshol minden szép és jó
ok, sütit én is csinálok néha, meg joghurttortát, stb
de ezek olyan néha dolgok
2014. febr. 26. 20:15
5/5 anonim válasza:
Joghurt szokott lenni,túrórudi,ilyen pudingos izék meg hasonló tejtermékeke+gyümilé akkor,ha bevásárlás utáni 3 órát nézzük.Cola ünnepeknél,hányingeres betegségeknél.Süti,ha anyum,vagy a mamik sütnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!