Aláírás külföldi sztároktól?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Szóval egy külföldi sztártól szeretnék autógrammot.A magyar élyegek meg vannak,meg minden.De a válasz boríték amit saját magadnak címzel...arra mit kell írni és milyen bélyeget kell rá tenni?A válaszokat előre is köszi :) Megy a zöld kéz miden válaszolónak majd :32014. febr. 18. 15:55
1/3 anonim válasza:
Mi a ráknak tőlük aláírás! Hát hogy mennyire leszarom őket el se tudom mondani! Van egy ismert embertől aláírásod. És akkor mi van? Azzal alszol vagy azzal fürdesz? Számomra érthetetlen!
2/3 A kérdező kommentje:
Na erre nem megy a zöld kéz :s
2014. febr. 22. 19:28
3/3 anonim válasza:
Szia!
Külföldi sztárok általában nem kérnek válaszborítékot. Magyar bélyeget ne tegyél rá, hisz az nem jó abban az országban, ahol ő lakik. Létezik olyan megoldás, hogy veszel a postán egy "nemzetközi válaszdíjszelvény"-t és beleteszed a borítékba. Ez olyan, mintha bélyeget raknál bele. Minden országban elfogadják. Bár én nem tennék. Azoktól a sztároktól nekem valahogy sosem jött válasz, akiknek ilyet tettem bele. :-)
Én annak idején úgy csináltam, hogy a levél aljára, az aláírás után csupa nagybetűvel odaírtam a címem. Vagy lemásolták onnan, vagy kivágták, és ráragasztották a borítékra. Így írd le:
NÉV
VÁROS
UTCA, HÁZSZÁM
IRÁNYÍTÓSZÁM
HUNGARY
EUROPE (ez csak akkor fontos, ha másik kontinensről jön)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!