Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A/4-es lapra, kézzel írott...

A/4-es lapra, kézzel írott szöveget nyomdában be lehet fűzetni valamilyen könyvnek vagy hasonlónak?

Figyelt kérdés

2014. febr. 17. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Szervusz, szerintem magánkiadásnál érdemes lehet ezt megpróbálni, egyébként meg van ilyen foglalkozás, hogy könyvkötő, plusz mégegy dolog, hogy papírboltokban vállalnak spirálozást.
2014. febr. 17. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyomdában ma már nem foglalkoznak szortiment könyvkötéssel. Keress könyvkötő kisiparost. Nagyon kevesen vannak már, de még akad.

Milyen terjedelmű lenne ez? Hány oldalból állna? Ha ezek a lapok már léteznek, tudnod kell, hogy csak ragasztókötés jöhet szóba.

Bal oldalon le kell frézelni egy részt, ragasztózni, majd beakasztani karton borítóba. Hátránya, hogy nem lehet teljesen kinyitni. Pár miliméter teljesen eltűnik, s tekintve, hogy nem lehet teljesen kihajtani, még a látható rész is nehezen hozzáférhető a gerencinél. A tartóssága is elmarad a cérnafűzéstől, de kapcsozástól is.

Ha nem fontos, hogy könyvnek is nézzen ki, akkor a spirálozást javaslom én is.

2014. febr. 17. 23:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszokat!

Kb. 30-40 oldalból állna és egy emlékkönyv szerű lenne. Akkor, hogy oldjam meg, hogy teljesen kinyitható legyen, de azért elegánsabb, mint a spirálozás?

Ha beszkennelem és kisebbre veszem a szöveget, meg lehetne oldani, hogy megmaradjon a teljes szöveg?

2014. febr. 18. 12:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Juj!! Amúgy a spirálozás az elég elegáns, de a borítós az meg szívhezszóló:):) Tudod, mit szoktak még? Nemtom, hol csinálják, fényképekből rendes keményborítós könyvet. Rákerestem, ilyen van, hogy fotókönyv készítés:)
2014. febr. 18. 16:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, olyat már én is csináltam.

Lehet, hogy szkennelve + a fényképekkel oldom meg.

Köszönöm szépen a segítséget :)

2014. febr. 18. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!