Óceánjáró hajón, segéd felszolgálóként, minimális tapasztalattal de haladó angol tudással milyen esélyeim vannak?
Neked is sok sikert! és kitartás.
Sajnos már 24 vagyok, nincs sok vesztegetnivaló időm :)
Hát igen, nekem útlevél is kell, mert már lejárt a régi kékem :D Vízum, orvosi, repjegy, költőpénz, nah meg bőrönd (ezem sincs), munkaruha, cipők stb stb stb.
Úgy tudom amúgy, hogy 2013 májustól a Carnival kifizeti asszem a vízumot+ repjegyet az első hetekben (cserébe bizonyos %-kal csökkentették a fizukat :S panaszkodtak is miatta, mivel a fizukülönbségen több repjegyet is tudtak volna venni. Ezt is a belinkelt fórumon olvastam.)
Nő :)
Mikor olvastam, mit írt ismerősöd szinte szóról-szóra én is ugyanezt "kaptam meg" :) Én is kifaggattam ismerősöm, és való igaz, van aki nem tud szabadulni ettől az életformától, van akinek nem jön be, ezt előre nem tudhatjuk sajnos mi sem. Viszont, ha ki sem próbálom, örökké bánnám, nagyon régi tervem már ez, csak a suli közbeszólt. Most, hogy végzős vagyok már "fél lábbal ott vagyok" :D Remélem az orvosin sem lesz semmi gond, hatalmas sokk lenne, ha kiderülne, hogy valami nem stimmel és nem mehetek :/ De erre gondolni sem akarok. :) Igaz a vérvétel a halálom, annak ellenére, hogy sosem volt, de ha még ezt is bevállalom, az tényleg az jelenti részemről, hogy nem adom fel egykönnyen, remélem kitartó leszek végig, a nehézségek ellenére is.
Ha esetleg lesz valami előrelépés nálad, írd meg, kíváncsian várom.
Én elmegyek egy hajópincéres tanfolyamra nyáron (06.30án kezdődik)és igyekszem minél jobban belemélyedni az angolba (igaz, hogy nekem is van B2 nyelvvizsgám, de a hallás utánim nagyon gyenge, és a beszédet is gyakorolgatnom kellene, mert erre sem sok lehetőségem volt eddig).
Még egyszer sok szerencsét és kitartást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!