Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Óceánjáró hajón, segéd felszol...

Óceánjáró hajón, segéd felszolgálóként, minimális tapasztalattal de haladó angol tudással milyen esélyeim vannak?

Figyelt kérdés
Carnival Cruise Lines társasághoz készülök, segédfelszolgálóként, romániai közvetítő cég által. Munka tapasztalatom minimális, viszont az angol tudásom eléggé erős, szakami B2 vizsga letéve. Milyen esélyekkel indulhatok??? Köszönöm előre is

#óceánjáró #segédfelszolgáló #Carnival Criuse Lines
2014. febr. 17. 16:05
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
u.i.: most nézem te romániai közvetítő céggel tervezed a kijutást, akkor náluk érdemes figyelni az interjú időpontokat, bár szerintem pár nap eltérés lehet csak a pestihez képest.
2014. ápr. 12. 00:01
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sok sikert neked is!!!
2014. ápr. 12. 14:27
 13/22 anonim válasza:

Neked is sok sikert! és kitartás.

Sajnos már 24 vagyok, nincs sok vesztegetnivaló időm :)

2014. ápr. 12. 17:12
 14/22 A kérdező kommentje:
Szereintem az az életkor még optimális. A Carnivalnal ha jól emlékszem 21 év a limit, én 22 vagyok, ugyhogy ez legalább passzol. Egyetlen ok ami még megfélemlit, az az, hogy viszonylag sokat kell belefektetni a kijutásért :O
2014. ápr. 12. 18:23
 15/22 anonim válasza:

Hát igen, nekem útlevél is kell, mert már lejárt a régi kékem :D Vízum, orvosi, repjegy, költőpénz, nah meg bőrönd (ezem sincs), munkaruha, cipők stb stb stb.

Úgy tudom amúgy, hogy 2013 májustól a Carnival kifizeti asszem a vízumot+ repjegyet az első hetekben (cserébe bizonyos %-kal csökkentették a fizukat :S panaszkodtak is miatta, mivel a fizukülönbségen több repjegyet is tudtak volna venni. Ezt is a belinkelt fórumon olvastam.)

2014. ápr. 12. 18:32
 16/22 A kérdező kommentje:
Át kell tanulmányozzam azt az oldalt alaposan, bizonyára hasznos dolgok vannak ott is. Nekemis ugyan azok kellenek mint neked, útlevelem valami 4 éve lejárt... Amugy férfi vagy nő vagy??? Ha nem túl személyeskedő kérdés?!
2014. ápr. 12. 19:58
 17/22 A kérdező kommentje:
Van egy Carnivalon dolgozo ismerősöm, nemrégiben beszéltem vele is, és hát igen, mind a két oldalról megközelitette a dolgokat! Csak az érdekesség kedvéért bemásolok egy részt: "nem akarlak elbatoritalanitani, csak keszulj fel a legrosszabbra, a penzt nem ingyen adjak es az elet itt nem az amit kepeken latsz, napi 10-12- 16 ora munka, amig tart a szerzodes nincs szabad nap, de en szeretem... Nekem jo itt csak sokszor visszasirom amim otthon lehetne... Ez az elet nem enged baratokat, multat, es hogy ki voltal... Probald meg, en sem ellene sem mellette nem foglak biztatni... Sok sikert
2014. ápr. 12. 20:03
 18/22 anonim válasza:

Nő :)

Mikor olvastam, mit írt ismerősöd szinte szóról-szóra én is ugyanezt "kaptam meg" :) Én is kifaggattam ismerősöm, és való igaz, van aki nem tud szabadulni ettől az életformától, van akinek nem jön be, ezt előre nem tudhatjuk sajnos mi sem. Viszont, ha ki sem próbálom, örökké bánnám, nagyon régi tervem már ez, csak a suli közbeszólt. Most, hogy végzős vagyok már "fél lábbal ott vagyok" :D Remélem az orvosin sem lesz semmi gond, hatalmas sokk lenne, ha kiderülne, hogy valami nem stimmel és nem mehetek :/ De erre gondolni sem akarok. :) Igaz a vérvétel a halálom, annak ellenére, hogy sosem volt, de ha még ezt is bevállalom, az tényleg az jelenti részemről, hogy nem adom fel egykönnyen, remélem kitartó leszek végig, a nehézségek ellenére is.

Ha esetleg lesz valami előrelépés nálad, írd meg, kíváncsian várom.

Én elmegyek egy hajópincéres tanfolyamra nyáron (06.30án kezdődik)és igyekszem minél jobban belemélyedni az angolba (igaz, hogy nekem is van B2 nyelvvizsgám, de a hallás utánim nagyon gyenge, és a beszédet is gyakorolgatnom kellene, mert erre sem sok lehetőségem volt eddig).

Még egyszer sok szerencsét és kitartást :)

2014. ápr. 12. 20:44
 19/22 A kérdező kommentje:
Nálam is az iskola az egyik dolog, amiért még nem kezdtem el, és még jövőben kellene államvizsgáznom... tehát ha elmegyek kell azt is halasszam. Az orvosi teszt szerintem nem olyan vészes, kilehet valahogyan birni. Mindenképp kihúzódik nekem nyár végére, de ha valami elindul vagy ujat megtudok, jelentkezem itt! Utólagosan is köszönöm a releváns válaszokat!
2014. ápr. 13. 09:40
 20/22 anonim válasza:
Hát én halasztani semmiképpen sem akarom az államvizsgát, mert ha egyszer már abbahagyom a tanulást és messze kerülök - magamat ismerve- tutti nem állnék neki ismét :S Én januárban államvizsgám, szept-től szakmai gyakorlatom lesz, de mivel sokaknak több hónapot kell várni az indulásra, ezért nyáron elvégzem a tanfolyamot és ősszel interjú. Elméletileg meglehet adni indulási időpontot.
2014. ápr. 13. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!