Assassins creed kérdése:
Kb hány százalék lesz cigány magyarországon 2050 ben?
Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 23:58
2/10 anonim válasza:
Integralassal csaladipotlek novelesevel akar elerhetnenk a 98% is ertekeinkre vigyazni kell integraljuk oket!:-) :-) :-)
3/10 timitry válasza:
Én félig roma vagyok 17éves korom ota dolgozom az anyàm roma putriba nôt fel 14 éves kora óta 16 êvet egyhelyen és màr 15 êve nêmetorszàgban melozik. Nem mindenki a csalàdi potlékért szűl mit lehet havi 12000böl venni max a seggem törlöm vele. Sok a roma az tuti én pl. Abortusz ellenes vagyok azért tartottam meg a 2.babàm; egy magyart jobban izgat a karier mint a gyermek vàlalàs igy nem nehéz több gyereket szülni a romàknak. Azt gondolom h. Nem kellene a minden romàt egy kalap alà venni; nem minden roma egyforma. Én megértem azokat a romàkat is valahol akik lopnak stb. Ha egy magyar embernek a gyereke éhes szégyel segélyêrt menni az önkormânyzatba kölcsönkér vagy valami de ha nem lenne kitöl mert mindenki csoró körülötte ak.ö is menne lopni meg segélyért; én nem szembesültem mêg olyannal h. Nemtalàltam melot mert roma vagyok de igen is sokakat a börszine miatt nem vesznek fel tudnék rola mesélni. Amig a magyarok a parlamentbe öltönBen lopnak rengeteget addig egy roma is megteheti a csalàdja élelmezési problêmài miat. Amugy tapasztalataim szerint egy magyar se màs pl ha valamit el tus hozni a melohelyéröl akkor azt el is fogja hozni. Néhàny név akit a magyarok is tisztelnek: MàgaZoli hegedű müvész; Csori Sàndor iró; Bangó Margit; lljunior; caramel. Miért nem azt kérdezed mennyi romàn vagy kinai lesz?
4/10 timitry válasza:
Vagy miért nem azt kérdezed h. Egy diplomàs magyarnak meddig kell még utcàt seperni? Vagy miért nem azt meddig kell még külföldre menni melozni h normàlisan élj? Képzeld el ha a sok orszàg kizàrnà a magyarokak mert magyarok; pont ugy ahogy ti szeretnétek itthon a romàkkal; hihetetlen h nem unjàtok ezt a roma magyar kérdést. Még jó h mâr most kimutatàk h többen vagyunk igy hàt a magyrok csodàs àlma soha nem teljesül söt higul a vêretek a sok roma-magyar szerelem miatt nàlunk pl mindenki pàrja magyar x év mulva nem nagyon lesz ilyen kérdésert nem lesz full magyar vér.
5/10 anonim válasza:
Nem tudom de én nem értem meg azokat a cigányokat akik lopnak ! De nem is szeretném megérteni mért jó mást megkárosítani aki pl. melózott azért az x dologért !
7/10 anonim válasza:
semmi bajom a cigányokkal. Majd megmondom 2050-ben. (de akkor sem tudom majd megmondani, ezt csak becsülni lehet. Ki cigány, ki nem, van, aki csak félig, van, aki az, de nem tartja annak magát stb..) Ma minimum 10, maximum 20%-a cigány az ország lakosságának. ez 10-20%.
8/10 anonim válasza:
Bocsánat :) XD úgy akartam befejezni, hopgy: Ez 1-2 millió ember.
9/10 anonim válasza:
Írd be a googlbe hogy "Mexikó" na az lesz Magyarország 2050-ben.
10/10 anonim válasza:
timitry válaszai az egyik legértelmesebb emberi megnyilvánulás volt, amit valaha olvastam az oldalon, és egyfajta ellki felüdülést jelentett ebben a szellemi putriban. Ehhez le van pontozva a földig.
Végülis gyülölködni könnyebb, mint gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!