Cukieszti kérdése:
Milyen könyveket ajánlotok egy 11 éves lánynak?
Figyelt kérdés
A Szent Johanna gimit és a Hűvösvölgyi sulit ne, mert ezeket már kiolvastam.:)))))))))2014. febr. 16. 08:25
1/11 anonim válasza:
Fecskék és Fruskák. :)
Szél fúj a holdon
Kis Herceg
Igaz, ezek régi könyvek, és nem is divatosak...
2/11 anonim válasza:
Leiner Laurától ha tetszett a Szjg akkor a Bábel is nagyon be fog jönni , nem tudom szereted-e a misztikusabb regényeket de nekem tetszett a Fairy Oak ami két varázsló ikerről szól , ilyen varázslatos még a Bartimaeus trilógia ami egy kisfiúról és egy szarkasztikus humorú démonról szól, ha ragaszkodnál naplókhoz akkor nagyon ajánlom az Egy ropi naplóját és a Zizi naplóját ezen kívül ott van még a Harry Potter amikről ódákat zengenek és tényleg jó volt remélem segítettem :) 12/L
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ajánlásokat.
2014. febr. 16. 09:29
4/11 SZJGRR válasza:
Oksa Pollock
Harry Potter
Vaskirály
Rubinvörös,Zafírkék,Smaragdzöld
A lány aki tud repülni
5/11 anonim válasza:
A lány aki tud repülni
Fairy oak
Bábel
A baglyok titka
Az ezüsthegedű
Holdhercegnő
Boszorkány mesék
:)
6/11 anonim válasza:
Anna és a francia csók
Twilight saga
7/11 anonim válasza:
Neveletlen hercegnő naplója
ropi naplója
Helka
Bábel
8/11 anonim válasza:
D.A.C ,Meg Cabot könyvek akkor a Thomas Brezina könyvek is jók ,LOL ,No és én ,hirtelen ezek :) Én is 11 vagyok
9/11 anonim válasza:
Fairy Oak
Neveletlen hercegnő naplója
Harry Potter
Feladó:Fekete szivárvány
Thomas Brezina könyvek
Meg Cabot könyvek
10/11 katy2012 válasza:
Leiner Laurától van még 2 könyv amit nem írtak a kommentelők:
1.Remek
2.Akkor szakítsunk
Ezek a könyvek is olyanok,mint a Szent Johanna gimi!!Érdemes elolvasni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!