Van valahol olyan oldal ahonnan ausztráliából rendelni lehet bármit? Mint pl amerikából az ebayről.
Nem használom de nagyjából bárhonnan. Ez az eladótól függ és elvileg fel van tüntetve hova postázza. Ha nincs kiírva meg kell tőle kérdezni mert előfordul hogy nincs feltüntetve. A posták gyakorlatilag bárhonnan bárhova bármit elvisznek és ez a postáknak mindegy ki mit hova küld, elvileg a feladónak is mindegy. Most ha problémás lenne valami akkor Szlovákiába majdhogynem ugyanaz mint Ausztráliába, gondolom Szlovákiába sem utaznál ki ha probléma adódna. Szerintem lényegtelen ilyen szempontból a távolság. Kínából és USA-ból is sokan rendelnek, biztos AU-ból is. Csak nézz utána hogy nem EU-s országból x tömeg esetén mennyi a csomagszállítási díj. Számold bele nagyjából a csomagolás súlyát is. Meg nézz utána a nem EU-s országból mennyi a vámteher, x összeg alatt 0.
Találtam neked valamit, hasznos leírásnak tűnik:
Nézegetem mert én is kíváncsi vagyok. :) Találtam ezt, olvasd a"Szállítás I.-II."-t:
Néztem az Ausztrál posta kalkulátorát és ha jól látom ide 20kg ig 12.000.- Ft a postaköltség. De én csak beütöttem a legkisebbet és Hungary.
Még régebben Svédországba küldtem könyveket pár darabot barátnak és a posta többe került mint maga a könyvek. Asszem valahogy úgy volt hogy 3 könyv volt olyan 4-5e Ft a posta meg 5-6e.
Szívesen! :) Az alap hogy jobb ha ajánlott mert annak nyoma is van és ha lehet legyen levélküldemény. Egy kicsi dolog beleférhet egy nagyobb párnázott borítékba is és úgy olcsóbb.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!