Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kell mindenkinek megfele...

Miért kell mindenkinek megfelelnem?

Figyelt kérdés
Meg kell felelnem az iskolában a tanároknak ez edig oké,jó tanuló vagyok semmi gond nincs velem,szinte csak 5-ösöm van blabla,de kéne foglalkoznom magammal is,mert kövér vagyok ,ronda és kéne időt szakítanom magamra,de nem megy ,mert sokat kell tanulnom ,mert itt a felvételi nemsokára és arra is kell készülni,a szüleimnek meg kell felenem ,hogy takarítsak ki mindent , azzal a maradék haverommal aki van nem tudok foglalkozni:S ha hétvége van minden jól megy tudok sportolni akár3-4 órát is nyugodtabban alszok,de a hétköznap teljesen kikészít:S ma is elkéstem a suliból este mindig felkelek és alig bírok aludni..:S Hogy csináljam,hogy minden sikerüljön? 14/l ( bocs a hülye fogalmazásért)
2009. dec. 8. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem próbál ki a Dr. Szöszi módszert, azaz futás közbe tanulj. :))))) Viccen kívül szerintem tanulj rendesen addig oké, de ne menj későn aludni, mert egy hosszú távon nagyon nem jó. Ha nem tudsz aludni akkor olvass picit (ha lehet minél unalmasabbat :D) vagy igyál meleg tejet vagy kakaót. Tanulj pénteken és akkor tied az egész hétvége. (Na ez az ami nekem sose sikerül :D:D)
2009. dec. 8. 19:24
 2/6 A kérdező kommentje:
ja pénteken én is lustálkodni szeretek a hétköznap után:D köszi a választ:)
2009. dec. 8. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülyeség, de ha tényleg az egész délutánod rámegy, akkor lehet hogy túl sokat tanulsz és kevesebbel is simán ötös lennél... Nehéz mindenre időt hagyni, mert valahogy pl. a szülőknek eszükbe se jut, hogy amikor őt elhívnak h pl vidd ki a szemetet, akkor neked éppen egy fontos beszélgetést kell otthagynod, amivel meg mást sértessz meg... de amúgy ez van a tanárokkal is, mindegyik szerint elég fél-egy órát rászánni a antárgyára, és máris tudni fogod... az eszükbe se jut, hogy azért hatszor fél-egy óra, az nem kevés... Szerintem ahhoz, hogy mindenre időd legyen el kell döntened hogy mivel szeretnél többet/kevesebet foglalkozni... vagy feltalálni egy gépet, ami huszonhat órássá teszi a napot. Vagy 25. L/14
2009. dec. 8. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem kell mindnekinek megfelelned. A suliban szerintem nem muszáj hogy csak ötösöd legyen. Ha becsúszik egy két négyes nem dől össze a világ. Én is ismertem egy lányt, a tanulás volt a mindnene. Ha négyest kapott akkor sírt. Nem volt szinte egy barátja sem, most sem nagyon van és már 25 éves. Nem azt mondom hogy ne tanulj, mert tudom hogy fontos, de próbálj meg élni is. :D
2009. dec. 9. 06:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi:) aranyosak vagytok:)
2009. dec. 9. 18:27
 6/6 anonim ***** válasza:
a tanároknak miért kéne megfelelni? Én most egyetemre járok de a középsulis tanáraim egytől-egyig beképzeltek voltak. A gazdagabb családból származó gyerekek tanulás nélkül is ugyan olyan jó jegyet kaptak, mint én sok-sok tanulással. Akkor tanultam meg, hogy nem az a lényeg, hogy a napi leckét tudd hanem, hogy legyél művelt és illedelmes. Csak arra szánjál több időt amelyik tantárgy érdekel, legyen egy dolog amit értesz, szeretsz és előre visz. Legyen mindig célod. Például a célod legyen a fogyás és ne hagyd, hogy egy másik ember meggátoljon ennek elérésében.
2010. márc. 13. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!