Nektek szimpatikus Alföldi Róbert?
nekem szimpi, még a régi tv2-es Lucifer c. műsorában ismertem meg, ez egy beszélgetős műsor volt, egyszerre több meghívott vendéggel, nagyon színvonalas műsor volt, imádtam, és soha nem értettem, miért a késő esti műsorsávban adják, nem volt egyáltalán olyan szinten explicit, pláne nem közönséges a stílus - nem is celebek beszélgettek, hanem színészek, művészek -, hogy ennyire későre kellett volna tenni, szemben egy gagyi Hajdú-féle nemistudom-minek-nevezzem műsorral...
színészként, rendezőként is kiváló (szinte mindenben volt szerencsém látni), és hát szinkronhangja... imádtam!! annyira jellegzetes, karakteres, senkivel össze nem téveszthető volt, ahogyan játszott a hangjával... sajnálom, hogy már (éhbérért) nem szinkronizál.
ja, és mentorként is kiváló, a legjobb szerintem, bár sokszor lehetne bevállalósabb, karakánabb, szókimondóbb, idén mintha kevésbé volna az, mint tavaly...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!