Évet kell ismételnem. Nagyon gáz? ( Bővebben lent)
Figyelt kérdés
10.-es vagyok,16 éves és komoly lelki gondokkal küzdök,már jó ideje járok pszichológushoz,de azt mondja csak romlik állapotom és tovább küldött pszichiátriára. Azt mondták be kéne feküdnöm 3-4 hónapra,hogy rendbe jöhessek. De,ha befeküdnék ,annyi minden maradna ki,hogy évet kéne ismételnem,és újra járni 10.-et. Nagyon gáz? Sokat fog számítani később az a plusz egy év? Vagy inkább foglalkozzak most azzal,hogy jól legyek,és 10.-et újult erővel valahol máshol újrakezdjem? vagy próbáljam végig csinálni ezt az évet,és jövőre velük folytatni ,de akkor jövőre is folytatódik (ha megélem) ez a rosszullét , és így nem is élet? Később az életben lehet belőle hátrányom ,hogy évet kellet ismételni,vagy,hogy idősebb leszek mire végzek,és elkezdhetem saját életem?2014. febr. 11. 20:38
11/12 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm szépen a válaszokat,teljesen megnyugodtam ,ezzel kapcsolatba,úgyhogy akkor el is kezdek az "egészségemmel" foglalkozni :)
2014. febr. 13. 06:06
12/12 anonim válasza:
Hááát.... Én nem ajánlanám! Nekem nagyon nem jött be és később csak mégrosszabb lett az ismétlés miatt! Persze ez csak az én véleményem és lehet, hogy én vagyok csak ilyen makacs, "gyógyíthatatlan".... Hova kéne befeküdnöd ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!