Szeretnék megtudni egy fontos dolgot tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Ha kapok segélyt de eddig be voltam jelentve az önkormányzathoz hogy ők fizessék ( az állam fizesse a TB-t helyettem mert akkor még semmilyen jövedelemmel nem rendelkeztem) de most már meg kapom a segélyt mert már jogosult lettem rá akkor magamnak kell már fizetnem a TB-t vagy nem? Ilyenkor mi a teendő vagy mi van? Sajnos sosem adnak segítséget valahányszor szeretném hogy segítsenek nekem a hivatalban csak gyorsan le akarnak rázni engem és mindig úgy érzem feleslegesen vártam ki az időt és mentem oda mert sosem adnak részletes tájékoztatást hogy mikor mit is kell csinálnom.2014. febr. 11. 15:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!