A vámpírról nem tudok, értek valamit. Például, ha feltesszük, hogy hideg a bőre, akkor a *-ja is nagyon hideg?
Na most ha egy vámpír bőre, teste jég hideg, akkor a fasza is?
Tudom, hogy azt írnátok sokan, hogy nem léteznek vámpírok, de kérlek, most csak a kérdésemre válaszoljatok létszíves.
És ne írjatok negatív dolgokat, például, hogy nincsenek vámpírok. Én tudom, hogy miben hiszek, miben nem. És ezt nem azért kérdem, mert hiszek a vámpírokban. Vagy nem hiszek. Az tartozzon csak rám.
De létszives válaszóljatok, hogy a fasza is hideg-e neki, és milyen leve a nemi élet így.......
Oké.
Feltételezzük, hogy vámpírok frankón léteznek. Még így is értetlenül állok a gondolat előtt, hogy valakit a farkuk hőmérséklete érdekli. Amúgy meg ha egyszer nincs vérkeringésük, akkor valószínűleg nem áll fel nekik, révén a fäsz attól áll fel, hogy beletódul a vér. Max ha hozzácelluxozol egy hurkapálcát... Szóval a nemi élet velük leginkább semmilyen. Persze nem biztos. Elvégre én racionálisan gondolkodtam egy mitikus lényt illetően. Szóval nem tudom, mit magyarázkodok.
És egyáltalán miért töltöm az időm arra, hogy ilyen szarságokra válaszolok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!