Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A vámpírról nem tudok, értek...

Cross Kazumi kérdése:

A vámpírról nem tudok, értek valamit. Például, ha feltesszük, hogy hideg a bőre, akkor a *-ja is nagyon hideg?

Figyelt kérdés

Na most ha egy vámpír bőre, teste jég hideg, akkor a fasza is?

Tudom, hogy azt írnátok sokan, hogy nem léteznek vámpírok, de kérlek, most csak a kérdésemre válaszoljatok létszíves.

És ne írjatok negatív dolgokat, például, hogy nincsenek vámpírok. Én tudom, hogy miben hiszek, miben nem. És ezt nem azért kérdem, mert hiszek a vámpírokban. Vagy nem hiszek. Az tartozzon csak rám.

De létszives válaszóljatok, hogy a fasza is hideg-e neki, és milyen leve a nemi élet így.......

#tudomány #vámpír #magánélet #Nemi dolog #és a többit nem tudom
2014. febr. 10. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Oké.

Feltételezzük, hogy vámpírok frankón léteznek. Még így is értetlenül állok a gondolat előtt, hogy valakit a farkuk hőmérséklete érdekli. Amúgy meg ha egyszer nincs vérkeringésük, akkor valószínűleg nem áll fel nekik, révén a fäsz attól áll fel, hogy beletódul a vér. Max ha hozzácelluxozol egy hurkapálcát... Szóval a nemi élet velük leginkább semmilyen. Persze nem biztos. Elvégre én racionálisan gondolkodtam egy mitikus lényt illetően. Szóval nem tudom, mit magyarázkodok.

És egyáltalán miért töltöm az időm arra, hogy ilyen szarságokra válaszolok?

2014. febr. 10. 20:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez attól függ. Az alkonyatos vámpíroknak valószínűleg hideg és nem áll fel mert nincs vérkeringésük, de azok inkább a tinilányok elbűvölésére valók és a logikát teljesen nélkülözik. Ha feltételezzük, hogy a vámpírok azért isznak vért, hogy a szervezetük működjön és életben maradjon, akkor elég valószínű, hogy nem csak, hogy emberi a hőmérsékletűek de még szexelni is tudnak. A szaporodásuk már más. Egy olyan lénynek ami örökéletű és örökfiatal nem lehet gyermeke hiszen az nem fejlődik semmit, hogy ha nem növekszik, mert a kora sem változik.
2014. febr. 11. 01:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így már értem. Csak ezt nem tudtam, mert erről nem igen lehetett hallani.
2014. febr. 11. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!