New York vs Los Angeles vs Miami?
Figyelt kérdés
melyik jobban megélhetőbb város? ti melyikbe mennétek szivesebben? indokot is légyszi :)2014. febr. 10. 17:23
1/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy ! Miami az szebb mint a többi felsorolt város ! (szerintem)
2/6 anonim válasza:
New York, mert az időjárása ideális nekünk magyaroknak. Télen hó, nyáron meleg és egész évben gyönyörű napsütés. LA-ben és Miamiben havat nem igen fogsz látni :-D bár sokan azt mondják, h nem is hiányozna. Lehet..
New York örökké mozog, sosem áll meg, mindig mutat vmi újat. Ha majd nyugdíjba akarsz menni akkor is ráérsz a másik két városba költözni ;-)
3/6 anonim válasza:
Természetedtől függ, melyikben éreznéd magad legjobban.. Ha pörgős személy vagy, aki sosem bír unatkozni, szereti ha sokan vannak körülötte, és szeret esténként a haverjaival bulizni, vagy ehhez hasonló, egyértelműen New York.... Ha inkáb a 'meleg tengerpartos' tipus vagy (itt kb mind1, hogy bulisabb, vagy nyugott) akkor Miami. LA-ről nem sokat tudok írni, bocsi;)
4/6 anonim válasza:
Los Angeles, mert a háromból csak ott voltam:)
Amúgy az óceáni éghajlat miatt. Jó a meleg.
5/6 A kérdező kommentje:
nekem is New York a nagy álmom csak a másik 2 sem hangzik rosszul :)
2014. febr. 11. 16:54
6/6 anonim válasza:
Az egész USA-t szeretem, és ez a 3 a kedvenc városom, s ezek közül Miami a legszebb város de valamiért vonzódom Los Angeles-hez, New York meg hidegen hagy, mert ott sokszor hidegebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!